Žena u OVOM znaku je POKRETAČ VELIKE SREĆE! Sve druge dame Zodijaka joj NISU NI DO KOLENA, jer ona SIJA kao DIJAMANT!

Žena u OVOM znaku je POKRETAČ VELIKE SREĆE! Sve druge dame Zodijaka joj NISU NI DO KOLENA, jer ona SIJA kao DIJAMANT!

12. kolovoza 2017. 0 By Admin

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Među retkim je ženama koje mogu da odvoje ljubav i seks. Nekad joj je lakše da se izrazi seksualno nego emocionalno, te će želeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava da isprobava nove poze i nova mesta za seks.

 

 

Prijateljstvo

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za ceo život. Praktikuje da imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

 

 

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju da budu i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo Ovnice garantuje zabavu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3