DNEVNI HOROSKOP za 14. avgust: Devica u komplikovanoj situaciji, Jarac skriva osećanja, a Ribe uživaju u ljubavi..

DNEVNI HOROSKOP za 14. avgust: Devica u komplikovanoj situaciji, Jarac skriva osećanja, a Ribe uživaju u ljubavi..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Danas je Sunce u trigonu sa Saturnom, dok je RX Staurn u Strelcu, a šta nam to konkretno donosi,  snažnu energiju, vetar u leđa za sve vas kojima baš treba neko da vas pogura, a za sve vas kojima ne manjka samopouzdanja, ovo je samo dodatno gorivo za siguran uspeh. Snaga volje je izuzetno jaka danas, posebno za poslovne poduhvate, zato nemojte da vam izmakne. Iako je Saturn retrogradan, energija i snaga ega je vrlo prodorna i ništa joj ne smeta na putu ka cilju. Usput u susretu sa autoritetima vi nećete imati problem da nastupite, naprotiv! 

Danas je snaga Sunca donela i fokus na porodicu, osećaj odgovornosti, strpljenje, brigu, koncentraciju na ono sto je bitno, važno i neophodno, a sve prati dobra organizacija.

 

Odličan dan pred nama, iskoristite ga!

 

ovan

POSAO
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i određene posledice.

 

LJUBAV
Važno je da učinite ono što zaista osećate i to će vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.

 

ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovnoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte ekstremno ponašanja ili preteranu razmetljivost pred saradnicima.

 

LJUBAV
Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6