NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Kako će se zvezdani aspekti odraziti na vaša najvažnija životna polja u periodu od 14. do 21. avgust, saznajete.

 

OVAN

Hrana
Ulazite u nedelju koja sa sobom donosi preteranu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Pokušajte da ograničite makar konzumiranje slatkiša.

 

Ljubav
Nedelja kada neki od usamljenih pripadnika ovog znaka mogu ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste od onih koji su na svoju ljubavnu prošlost stavili tačku – računajte na izuzetno interesovanje suprotnog pola prema vama. Neki od kontakata koji se pokreću tokom ovog perioda mogu se čak pretvoriti i u vrlo ozbiljne ljubavne priče.

 

Kod zauzetih – Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u jakom je opozitnom aspektu sa Plutonom i kvadratu sa Jupiterom. Neće biti lako održati sklad sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, jer će dolaziti do ljubomornih scena, do pokušaja emotivnih ucena i manipulacije. Vi ćete gledati da se distancirate iz svega ovoga, što će u nekim slučajevima samo pogoršati situaciju. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da pokušavate da se prilagodite dešavanjima na dnevnoj bazi. I da se ne nervirate previše, ukoliko je to moguće.

 

Posao
Kod Ovnova će biti vrlo aktuelni svi problemi sa papirologijom i komunikacijom sa poslovnim saradnicima i kolegama. Moraćete da na brzinu rešavate neke situacije ili da se po više puta vraćate na određene stavke u dogovorima. Merkur je retrogradan, nemojte to zaboraviti – ne ostavljajte ništa nedorečeno i vodite računa da ne kasnite sa svojim obavezama. Prvo Sunce, a zatim i Mars dolaze u dobar aspekt sa Saturnom – pokrenite sve ono što je vezano za inostranstvo u većoj meri, iako ćete i dalje morati da budete strpljivi da bi se neke stvari realizovale. Odnos sa kolegama promenljiv.

 

Novac
Rizični potezi nekim Ovnovima će svakako doneti solidne finansijske prilive, ali sa ovim treba biti obazriv i ne shvatati stvari zdravo za gotovo. Potrudite se da vaši dogovori budu realni, pa će i prilivi od njih biti isti takvi.

 

Zdravlje
Izbegavajte bilo kakvu vrstu preterivanja, jer ona može negativno da se odrazi na vaše zdravlje, a naročito kod starijih Ovnova – na srce i krvne sudove.

 

 

BIK

Hrana
Mesec u vašem znaku, Venera u kvadratu sa Jupiterom – u prevodu – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ove nedelje, onda ćete kukati….

 

Ljubav
Ako ste slobodni – ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa „šaltate“ na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su od skora u vašem životu, šaljete „opasne i fatalne“ poglede ka kolegama…i tako dalje i tako dalje. Neću ni da pričam o tome da se povremeno „rekreativno“ muvate i sa nekim ko je zauzet. U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini – baš ono što želite nikako da se ostvari.

 

Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve „kockice slože“, što se, da se razumemo – neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubeđeni da ste vi korektni, a partner ne….i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost, pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi…biće veselo. Da li da spomenem da ćete i vi flertovati „sa strane“?

 

Posao
Čas ćete biti lenji i teško će vam biti da se pokrenete, a kamoli da uradite nešto konkretno u poslovnom segmentu….a čas ćete se baciti na posao toliko da će sve prštati, pokušavajući da nadoknadite ono što ste propustili. Teško u ovim danima imate priliku da funkcionišete normalno, opušteno, nego svaki čas idete iz krajnosti u krajnost. Doduše i okolnosti su takve da vam ni malo ne olakšavaju situaciju. Ako pravite bilo kakve dogovore ili ulazite u nove poslove, bilo bi fino kad biste se malo spustili na zemlju i pokušali realnije da sagledate situaciju. Ne pravite velike i spektakularne planove, jer od toga neće biti ništa.

 

Novac
Neću da pričam o tome da u ovoj nedelji možete zaraditi, jer je to više nego izvesno. Pričaću o tome da ćete sve ono što zaradite potrošiti, a verovatno i preko toga. Nedelja nije dobra za rizike, jer će se malom broju vas to i isplatiti.

 

Zdravlje
Kao što rekoh u segmentu o hrani – preterivanje. A ko je još video dobro od toga? Vaši krvni sudovi će vam biti zahvalni ako više povedete računa o sebi. Ženski deo populacije bi baš i mogao da ode kod ginekologa i na kontrolu grudi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6