Apsolutna KRALJICA Zodijaka: Muškarci zbog dame u ovom znaku i NJENE LEPOTE padaju NA KOLENA!

Apsolutna KRALJICA Zodijaka: Muškarci zbog dame u ovom znaku i NJENE LEPOTE padaju NA KOLENA!

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njen neodoljiv osmijeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmijana sa svima, te da ako želite nešto više s njom, morate se svojski potruditi. Dakle, to što vam se nasmijala, ne znači da će biti vaša…

 

Ona je – VAGA!

 

Venera, božica ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njezin položaj u znaku, kućama i njezini aspekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav.

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tijela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svježim cvijećem. Ona uživa kada je voljena i bit će potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage djeluju smireno i pribrano, one mogu biti vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovdje nema igara, jer to ne bi bilo fer!

 

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utjelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Iznimno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Karizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi Vagi se utjelovljuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvijek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamjerne savjete za svoje pogreške, ali samo ako umijete logično da joj ih ukažete.

 

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svijet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvijek vidjeti i drugu stranu. Njezina racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledati problem iz svih kutova i da se uvijek stave u poziciju drugih. Zato drugima može djelovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve kutove i mogu se staviti u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savjet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodenjacima.

 

 

SAVJET

Vage su vrlo romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u Vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspješnog partnera. Još jedan savjet: Vage nikako ne toleriraju agresivnost ili tenziju. Prije će sjediti i šutjeti nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tijekom prvog sastanka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3