HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Koga čeka bogatstvo, a koga velika ljubav?

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Koga čeka bogatstvo, a koga velika ljubav?

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Saznajte šta vam donosi novi kosmički talas i iskoristite prilike koje su pred vama…

 

Ovan

Ove godine vas očekuje napredak na polju zdravlja i stila života. Ukoliko imate zdravstvenih problema, trebalo bi da preispitate savete koje ste dobili, kao i da ostavite jednu lošu naviku, a vi znate koja je u pitanju. Sa druge strane, imaćete sjajne vesti kada je vaš ljubavni život u pitanju i to 26. septembra.

 

Bik

Da li ste spremni da se zaljubite? Zvezde kažu da jeste! Razmišljate o bebi? Sada je pogodan trenutak za to! Jedino što vam stoji na putu su možda vaši strahovi i to je prirodno. Moraćete ponovo da definišete uloge u odnosu u kome se nalazite pre nego što nastavite dalje i to 18. septembra.

 

Blizanac

Vreme je da razmislite da li ste prerasli vaš trenutni životni prostor. Gde zamišljate sebe i šta mislite da može da vas odvede do te tačke? Vreme je za velike promene! Imaćete priliku da napredujete u karijeri 16. septembra, ali moraćete da se odlučite za jedan put. Ipak, sačekajte do 22. septembra sa potpisivanjem bilo kakvih ugovora.

 

Rak

Nova ideja će postaviti temelje za vašu budućnost. Možda je to neka knjiga, kolumna, blog i sl. a pravo vreme za realizaciju će biti 26. septembar. To će vam stvoriti uslove za sjajnu budućnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3