NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU: Pronađite svoj DATUM ROĐENJA i saznajte KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU: Pronađite svoj DATUM ROĐENJA i saznajte KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

ČEMPRES: 26. juli – o4. avgust i 25. januar – 03. februar

Čempres je drvo vernosti. I u ljubavi, i u poslu, i u prijateljstvu. To je vaša prava priroda. Kažu da se žene – Čempresi zaljubljuju samo jednom u životu.Umete da se prilagodite različitim uslovima života i dobro se snalazite u novim situacijama. Za vas je lako, jer se zadovoljavate sa malim. Vaš moto je : „nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj koji malo želi“. Ova se izreka može uspešno primeniti na ljude rođene pod zaštitom Čempresa.Želite da se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage.
U tome ste, najčešće uspešni, i obično imate sreće.Iako ste srdačni i ljubazni umete da budete vrlo strogi, a ponekad i surovi. Ne volite da vam se suprotstavljaju. Skloni ste da smatrate da ste samo vi u pravu.

 

Verni ste i nikada nećete izneveriti prijatelja, a to isto očekujete i od drugih. Pitanje časti za vas nije šala, jer je čast najvažniji deo svih stvari u vašem životu. Nikada nećete ostaviti druga u nevolji i ne volite ni da čujete kritiku na račun svojih prijatelja. Da su dvoboji još uvek dozvoljeni, vi biste bili u stanju da tako branite čast nekog koga volite.Veoma vam je važna ljubav i seks. Vrlo ste potentni i odlični ljubavnici. Da biste mogli sasvim da volite morate da budete obožavani ali i da obožavate izabranika svog srca.

 

 

BADEM: 14.-23. avgust i 09.-18. februar

Badem je drvo optimizma.Za vas je karakteristično da se vrlo brzo i lako prilagođavate gotovo svim situacijama. Poslovično ste snažni i zdravi i puni optimističkog samopouzdanja.Često vam se događa da ulazite u romantične ljubavne avanture i potrebno vem je mnogo sreće i veštine da se iz njih izvučete bez težih posledica. Kada volite veoma ste osećajni, sentimentalni i nežni.Volite osvajanje. Potrebna vam je ljubav da biste preživeli.

 

Uživate i u druženju. Uspešni ste u društvu, velikodušni i umete da budete zaista darežljivi.Veoma cenite umetnost, a najviše muziku i igru. Volite ljude i dobar provod. Ne smeta vam da budete u centru pažnje.Kada se venčate, uz šampanjac i ekskluzivnu proslavu, umete da pokažete da ste verni i da ta vernost odoleva svim iskušenjima. Osim toga imate veoma razvijen osećaj posedovanja. Vi ste i ljubomorni ali niste sumnjičavi. Imate poverenja u osobu za koju ste se odlučili.Cenite novac, ali samo kao sredstvo uz pomoć kojeg kupujete razna životna zadovoljstva. Kada sebi postavite neki cilj, ništa vas neće zaustaviti. Ići ćete do kraja ništa ne radeći površno.Ponekad previše zahtevate i od sebe i od svojih saradnika. Skloni ste perfekcionizmu.

 

 

BOR: 24. avgust – 02. septembar i 19.-29. februar

Bor je drvo prefinjenosti i ljudi koji su pod njegovom zaštitom su nežni, čisti i smatraju za pitanje opstanka život u prijatnoj okolini. Volite skupe predmete, luksuzno nameštene stanove i lepu garderobu. Skloni ste perfekcionizmu i ne volite na pola urađene poslove.Ne podnosite prljavštinu, siromaštvo, vulgarnost. Ponekad ste priličan egoista, mada umete dobro da odglumite nežne osećaje. Vi uvek znate šta želite i uporni ste u borbi da to i dobijete. Čak i očigledan poraz ne može da vas pokoleba. Vi umete da se ponovo podignete na noge i pokušate na neki drugi način da ostvarite svoje ciljeve.
Predani ste, vispreni i precizni.

 

Obdareni ste za intelektualne delatnosti, ali umete da budete i vrlo lukavi i prepredeni. Imate razvijenu unutrašnju disciplinu i umete da savladate strahove.Ponekad ste skloni uobraženosti i precenjivanju svoje ličnosti. Nije isključeno da ponekad možete imati neugodnosti zbog kompleksa više vrednosti. Ova mana može biti čest uzrok vaših sukoba sa okolinom.U ljubavnim odnosima previše insistirate na svojim potrebama. Uvređeni ste ako nije sve podređeno vama. Vaši izabranici su obično pažljivo birane osobe. Volite društvo i imate prijatelje, mada vas ni najmanje ne zanimaju njihovi problemi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7