BEZ BRIGE: AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da URADIŠ!

BEZ BRIGE: AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da URADIŠ!

16. kolovoza 2017. 0 By Admin

Tip je obećao da će ti se javiti u subotu da se dogovorite oko detalja za izlazak. Subota već polako prolazi, a njegovom pozivu ili poruci ni traga. Već si kao na iglama od nervoze, ne samo zato što te je on ispalio, već i što si tako naivno rezervisala svoj vikend za njega i izvisila.

 

Šalješ mu poruku: “Hej, da li još uvek stoji onaj dogovor za danas?”, ali on ne odgovara.

 

Počinješ da se pitaš da nisi možda poslala poruku na pogrešan broj. Možda mu je melodija suviše tiha, pa nije čuo da mu je stigla poruka? Kako bi bilo da ga nazovem?

Pre nego što bilo šta uradiš, spusti telefon i pročitaj ovo.

 

Prvo i prvo, on treba tebe da juri, a ne ti njega. Ako ga zanimaš, zvaće te. Ako mu se baš baš sviđaš zvao bi te čak samo da pita kako si i pre dogovorenog dana. Ako ti ne odgovara na poruke ne padaj u ludilo, ne pitaj se s kim je, ne izmišljaj razloge zašto je sprečen da se javi. Samo gubiš vreme.

 

Ako se ne javlja zato što se uspavao, jer je sinoć do kasno igrao igrice, bez veze šiziš. Ako se ne javlja zato što se savatao sa nekom drugom, takođe. Takav ti ne treba.

Ne trudi se da igraš glupe igrice putem poruka sa frajerima, ne zamajavaj se besmislenim pravilima po kojima treba da čekaš sat vremena pre nego što odgovoriš na poruku i otkači svakog ko sa tobom igra ove igre.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2