Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

17. kolovoza 2017. 0 By Admin

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se ni neće javiti. Ovaj zvrk i vjetropir s lakoćom gubi pažnju, stoga su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će mu poticati maštu.

 

 

Nemojte se ustručavati preuzeti inicijativu i vi njega prvi nazvati, jer je moguće i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorirao, budući da ima tisuće kontakata u mobitelu, a i njemu će biti super da ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji inicirati susret.

 

 

Rak

S ovim osjetljivcem morate biti vrlo oprezni već prilikom prvog susreta, jer svaka riječ koju mu uputite ima poseban značaj i težinu. Rak će uspjeti pronaći u svakoj vašoj izjavi skriveno značenje i izliku da vas ne nazove, ponajviše zbog straha da će biti odbijen i ponižen. Ako vas Rak ne nazove, nemojte misliti da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Treba mu mnogo vremena da uopće zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak.

 

 

Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspije nazvati, znači da ste na njega ostavili snažan dojam. U međuvremenu, vi ste izgubili i živce i volju, no dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nježan muškarac kojeg bi svaka žena htjela imati pored sebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5