Horoskop otkriva: Sta znaci kad on NECE da POZOVE!

Horoskop otkriva: Sta znaci kad on NECE da POZOVE!

17. kolovoza 2017. 0 By Admin

Strelac

Strelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa uživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren, pa mu nije teško da priđe ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronameran pa verovatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strelac zatraži vaš broj, on iskreno želi ponovno da vas vidi, bar u tom trenutku.

 

 

Poslaće vam poruku iste večeri, a već sutra vas može pozvati na vožnju biciklom ili u šetnju Kalemegdanom. Ako to ne uradi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno zaboravio na vas jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija da je izgubio nobilni telefon jer je velika ampljavoza.

 

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopšte zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo sa namerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresovan.

 

 

Ako vas ne nazove, velike su šanse da se radi o nekoj višoj sili, kao na primer da je izgubio mobilni, ili a je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, biće dovoljno obziran da vam se naknadno izvini.

Nastavak na sledecoj strani

Stranice: 1 2 3 4 5 6