OVAKO SE ŽENE ZODIJAKA PONAŠAJU U LJUBAVI: Škorpija je jedna u milion, Bik je idealna za duge veze a Riba strastvena ljubavnica…

OVAKO SE ŽENE ZODIJAKA PONAŠAJU U LJUBAVI: Škorpija je jedna u milion, Bik je idealna za duge veze a Riba strastvena ljubavnica…

17. kolovoza 2017. 0 By Admin

Lav: Veliko srce, velika ličnost

Žene lavovi su samouverene, velikodušne i toplog srca. Moto Lavova je: “ili uradi kako treba ili se vrati kući”. Volite da budete u centru pažnje, ali se uvek brinete i o tome da je vaš partner zadovoljan. Vi ste tip devojke sa kojima drugi parovi žele da izlaze na “duple-dejtove”, zbog vaše velike ličnosti.

Devica: Stabilan tip

Device su skromne, praktične i pouzdane.Vi ste tipičan primer stabilne devojke koja voli sve praktično. Uvek mislite pre nego što kažete nešto svom partneru, tako da ga nikad ne možete povrediti. Imate stabilan posao i pametne finansijske izbore, tako da vaš partner uvek može biti opušten. Znate koliko ste vredni, ali ne volite da se ljudi oko vas osećaju “niže” od vas.

 

Vaga: Uzoran tip

Žene Vage su romantične, mirne i idealiste. Vi ste tip devojke na koje se sve ostale devojke ugledaju. Vi ste hrabri, imate jaku volju i nikada ne pričate ništa loše o nekom drugom. Vaš partner voli način na koji se držite svojih ideala i svoje vrednosti. Znate da isplanirate savršeno veče jer savršeno razumete šta vaš partner želi- Pored toga što znate šta želite u svom životu, uvek imate i partnerovo mišljenje na umu.

 

 

Škorpija: Jedna u milion

Žene Škorpije su privlačne i moćne. Sa ovim osobinama, vi te devojka koja se nikada ne zaboravlja. Bilo da je u pitanju savršen seks ili koliko ste stravstveni, vaš partner je opčinjen vama u svakom pogledu. Vaša ličnost je jaka i gurate druge da spoznaju sami sebe bolje. Vašeg partnera tretirate kao da je najvažnija osoba na svetu, svakog dana, dok ostajete ko ste zaista.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3