A jeste li znali OVO o svom znaku? Škorpion će uništiti i sebe zbog osvete, za Jarca NE POSTOJI riječ “nemoguće”!

A jeste li znali OVO o svom znaku? Škorpion će uništiti i sebe zbog osvete, za Jarca NE POSTOJI riječ “nemoguće”!

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Vodenjak dopušta samo nekolicini odabranih da mu se približe. On je nezavisan i živi život u vlastitom tempu. Veliko mu je zadovoljstvo kada edukuje nekoga ko misli da sve zna. Ekscentričan je i ponekad šokira ljude.

 

Vodenjaku je u životu bitna kvaliteta, a ne kvantiteta. Preferira autentičnost i prezire kopije. On pronalazi rješenja i nikada se ne žali, piše “Atma“…

 

 

Ovan

Moto Ovna je jednostavan: “Ako ja to mogu učiniti, možete i vi.” Nema vremena za one koji odustaju. Ovan djeluje impulzivno i nikada ne gubi vrijeme. Njegov mentalitet ga tjera da svaki posao obavi u najkraćem mogućem roku.

Ovan teško zavoli, jer povjerenje treba zaraditi. Kada želi nešto, on će to i dobiti. Prema svom cilju ide odlučno i niko ga ne može zaustaviti.

 

 

Rak

Rak će uvijek biti tu za vas, čak i ako vas dvoje na kraju niste u dobrim odnosima. On nikada neće odustati od osobe s kojom je povezan. Kada je u svađi s osobom do koje mu je stalo, on će samo o tome razmišljati cijeli dan, sve dok se situacija ne popravi.

Ponekad u ljutnji voli ignorisati. Ipak, uvijek će biti tu kako bi pružio rame za plakanje i duboko vjeruje da se svi ljudi mogu promijeniti.

 

 

Jarac

Jarac ima mali intiman krug prijatelja. Velike grupe prijatelja donose dramu koju Jarac apsolutno želi izbjeći. Ukoliko se osjeti izdanim, vrlo sporo oprašta i zaboravlja.

Vrlo malo je potrebno da ga se usreći. Imaju potpunu vjeru u sebe, u svoje mogućnosti i svoju veličinu. Ne postoji ništa što taj znak ne može učiniti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4