Izaberi jedna od ova tri kristala i saznaj šta je to što stoji NA PUTU TVOJE SREĆE

Izaberi jedna od ova tri kristala i saznaj šta je to što stoji NA PUTU TVOJE SREĆE

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Promotrite kristale na slici poviše. Koji vas najviše privlači?

Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji!

U nastavku je objašnjenje što otkriva o vama kristal koji ste odabrali.

Vodite se instinktom.

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali bi poraditi na svojim komunikacijskim vještinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu? Jeste li bili iskreni sa svojim osjećajima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ovaj kamen predstavlja grlenu čakru koja također uključuje uši – stoga je povezana s komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vrijeme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome.

 

 

Možda trebate razgovarati s više diplomacije. Prešućujete li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbjegli sukob? Govorite li s ljutnjom? Vrijeme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

 

 

Ukoliko imate problema s ušima, možda ste odlučili da ne želite slušati više ili trebate slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često djeca imaju problema s ušima, jer ne žele čuti riječ “ne” ili više ne žele slušati roditelje kako se svađaju.

 

 

Howlit kristal je obojen u plavo što također može ukazivati da niste vjerni sebi. Nosite li masku cijelo vrijeme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice?

Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – nitko drugi nije sasvim poput vas. Vrijeme je da pokažete svijetu vaše pravo, prekrasno lice.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3