Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica..  Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza  osuđena na propast..

Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica.. Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza osuđena na propast..

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Horoskop i ljubav dvije su riječi koje često povezujemo zajedno pa preispitujemo jesmo li s partnerom kompatibilni prema horoskopskom znaku, kako ćemo se slagati, ima li veza budućnosti… Neke značajke znakova zaista mogu reći kako će se dvoje ljudi slagati u ljubavnoj vezi pa vam horoskop može otkriti i tko bi mogao biti vaš idealan partner. Dozanjte s kojim znakom horoskopa ćete biti najsretniji u ljubavi, pise zadovoljna.dnevnik.hr

OVAN
Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna ne plaše se prepreka i izazova koje život postavlja pred njih. Prvo djeluju, a poslije razmišljaju o svojim postupcima. Krasi ih odlučna, samouvjerena, strastvena narav i u svakoj situaciji bit će oboružani hrabrošću.

 

Uvijek su u pokretu željni nadmetanja, a rijetko kada će o nečemu dugo promišljati. Ovnu je u ljubavnoj vezi potrebno uzbuđenje i spontanost, a partnera će obasipati ljubavlju i pažnjom. Trebaju partnera jednako strastvenog prema životu te – jednako tvrdoglavog.

 

 

Najbolja opća kompatibilnost: Lav i Strijelac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Vaga

“HOROSKOP I LJUBAV DVIJE SU RIJEČI KOJE ČESTO POVEZUJEMO ZAJEDNO PA PREISPITUJEMO JESMO LI S PARTNEROM KOMPATIBILNI PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU, KAKO ĆEMO SE SLAGATI, IMA LI VEZA BUDUĆNOSTI…

 

Nastavak na sledecoj strani..

BIK
Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika su razumne, pouzdane i praktične te ne vole ništa ostaviti nezavršeno. Imaju izražajnu tvrdoglavu crtu, ali također znaju dobro slušati druge ljude. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole te znaju biti i posesivni.Bik je vrlo senzualan i romantičan u ljubavnoj vezi i ostat će vjeran.
Treba partnera koji je iskren i kojemu može vjerovati te koji će imati strpljenja i cijeniti njihovu vrijednu narav. Bik ne voli puno govoriti, ali ima veliko srce i treba nekoga tko će biti uz njega u dobru i u zlu.Najbolja opća kompatibilnost: Djevica i JaracNajbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Škorpion

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7