Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica..  Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza  osuđena na propast..

Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica.. Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza osuđena na propast..

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

BLIZANCI
Osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanca prilično su nepredvidljive i komplicirane jer nikada ne možete znati koju će stranu svoje osobnosti pokazati u bilo kojoj situaciji. S jedne strane, Blizanci su vrlo društveni, karizmatični, lepršavi ljudi, a s druge strane znaju se izgubiti u vlastitim mislima te mogu djelovati vrlo ozbiljno i nedruštveno.

 

Međutim, imaju veliko srce i mogu se brzo prilagoditi svakoj situaciji. Trebaju partnera s kojim će moći voditi super razgovore i koji će ih stimulirati i pružati izazove. Da bi veza s Blizancem trajala, ona mu treba donositi stalna uzbuđenjai strast.

Najbolja opća kompatibilnost: Vaga i Vodenjak

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Strijelac

 


RAK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka mogu se činiti vrlo kompleksne i nedokučive, ali ispod njihova tvrda oklopa postoji jedan cijeli svijet. Rakovi su poznati po svojim dubokim emocijama i to su možda najkreativniji i najmaštovitiji ljudi koje ćete upoznati.

 

Puni su ljubavi i imaju potrebu brinuti se za svoju obitelj i prijatelj. Vrlo su odani i u ljubavnoj vezi traže partnera koji ih neće izdati i koji će imati strpljenja jer Raku treba vremena da se otvori. Rakovima treba netko jednako dubok i kompleksan jer s plitkim i površnim ljudima ne slažu se dobro.

Najbolja opća kompatibilnost: Škorpion i Ribe

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Jarac

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7