Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica..  Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza  osuđena na propast..

Lav i Vaga, Skorpija i Bik, Ribe i Djevica.. Saznajte ko je vas najbolji partner po horoskopu, a sa kojim je vaša veza osuđena na propast..

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

STRIJELAC
Osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelca trebaju slobodu i vole provoditi vrijeme vani, a ne podnose baš kada im druge govore što da rade. Vrlo su znatiželjne i ekstrovertirane. Obožavaju putovati jer moraju stalno biti u pokretu u svojoj potrazi za smislom života.

 

 

Imaju filozofski um, ali sjajno se izražavaju. Strijelac je zaigran i duhovit pa u ljubavnoj vezi treba nekoga tko je također opušten i srdačan, ali i osjećajan, ekspresivan i spreman na pustolovinu.

 

Najbolja opća kompatibilnost: Ovan i Lav

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Blizanci

 


JARAC

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca su najmarljivije i najpredanije od 12 znakova horoskopa. Ozbiljne su, disciplinirane te imaju snažnu radnu etiku zbog čega imaju vrlo uspješne karijere.

 

 

Vrlo su neovisne i tvrdoglave i ne dopuštaju da im drugi govore što da rade. Sklone su šefovati drugima i nametati svoja mišljenja i ideje. No ispod stroge vanjštine, krije se vrlo lojalna i velikodušna narav. Jarcu treba iskren i osjećaja partner koji zna umiriti njegovu tvrdoglavu narav.

 

 

Najbolja opća kompatibilnost: Bik i Djevica

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Rak

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7