LJUBAV NA DALJINU:  Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

LJUBAV NA DALJINU: Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Veza na daljinu? Naravno da je moguća. Radi se o posebnoj ljubavi. Upoznaš osobu na drugi način, u centru je karakter. Tako je i s vremenom naučiš voljeti. Maštanje o zajedničkoj budućnosti? Nešto od najdivnijeg. Jedva čekate da se vidite opet, planirate to zajedno, borite se. I onda kada se opet morate razdvojiti, imate razlog da čekate osobu opet. Kao i uvijek, zna biti jako teško. Ali ako je ljubav iskrena i jaka, uspjećete.

 

Nema veze koji je uzrok razdvojenosti od osobe koju volite, ali to osećanje koje prati ovu odvojenost može da se kreće od male neprijatnosti, pa sve do osećanja jada i nesreće. Mnogo toga zavisi od toga u kojoj ste meri u stanju da vladate svojim osećanjima i razumom dok ste vi i osoba koju volite daleko jedna od druge.

 

Kako da prođete kroz period razdvojenosti koji je ponekad neminovan i prolazan, mada često izgleda kao prava večnost.

 

 

Ovan

Vi ne volite da budete razdvojeni od osobe koju volite i koju ste izabrali za svog životnog partnera, ali ako stalno imate na umu da su razlozi opravdani i da oboje imate svoj interes u tome, nateraćete sebe da se sa ovim osećanjem izborite uz pozitivnu energiju. Obično imate poverenja u osećanja voljene osobe, bolje reći poverenje je najčešće obostrano.

 

 

Najteži deo ove situacije se odnosi na svakodnevne obaveze i zadovoljstva, nedostajaće vam svakodnevne trivijalnosti koje delite jedno sa drugim, jer ćete telefonske razgovore ograničiti na najvažnija zbivanja. Neki Ovnovi će čak ići dotle da vode dnevnik dok su sami i da ksnije uživaju da sve zabeležene događaje i razmišljanja podele sa voljenom osobom. Ovo će za vas predstavljati specijalni dokaz ljubavi onome ko vam je najbliži srcu.

Ima Ovnova koji uživaju u odlascima jer im to služi kao prilika da više uštede i manje rizikuju. Među Ovnovima ima osoba na koje će i mala razdaljina uticati da se osete jako usamljenim, pa ponekad čak i rad u različitim smenama koje im ne dozvoljavaju da budu zajedno onoliko koliko žele. To ih međutim inspiriše da vreme provedeno zajedno učine što kvalitetnijim i da od tih trenutaka žive i kada nisu jedno sa drugim.

 

 

 

Bik

Poznajući Bika slobodno možemo reći da razdvojenost razbuktava njegovu ljubav. Bik je sklon da idealizuje osobu koju voli, a razdvojenost će uglavnom iskoristiti da čitavo vreme sanjari o srećno provedenim trenutcima i slatkim ludostima koje su zajedno činili.

 

 

Biku užasno nedostaje osoba koju voli i sa kojom deli svakodnevne radosti, a to će joj staviti i do znanja. On svoju ljubav ne krije. Kada se ponovo spoje Bik će jedva čekati da je obaspe pažnjom i poklonima i razmazi na svaki način. Ipak, morate voditi računa da ne preterate sa željom da se od voljene osobe ne razdvajate, jer to može navesti onu drugu stranu da traži načine da se malo od vas odmori, kao i od sitnih prepirki koje su neminovne.

 

Ako ipak dođete u situaciju da se na neodređeno vreme odvojite od voljene osobe, vi ćete uživati u negovanju uspomene na zajedničke trenutke i izdržaćete i sami, iako uživate da budete zajedno po čitave dane. Odolećete svakom iskušenju, a čak ćete sa osobom koju volite i takve priče prepričavati, iako postoji opasnost da vas pogrešno razume. Nastavićete sa radom i vođenjem istog načina života i dok ste sami, i strpljivo ćete čekati trenutke sreće o kojima ste sanjali.

 

Bik je obično siguran u svoja osećanja i samo u tim situacijama će biti spreman da zbog prave ljubavi ostane veran dok se njegova ljubav ne vrati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6