LJUBAV NA DALJINU:  Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

LJUBAV NA DALJINU: Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Lav

Na vašu voljenu osobu ostavljate utisak kao da ste pristalica izreke ‘Daleko od očiju, daleko od srca’. Ali, istina je tako daleko od toga. Vi intenzivno razmišljate o osobi koju volite a koja je privremeno daleko od vas, da vas to razmišljanje nagoni da je iz dana u dan želite sve više. Vi istinski poznajete žudnju za voljenom osobom, a makar i kratki telefonski poziv mnogo bi vam značio.

Razmena raznih multimedija sa ljubavnim porukama ili ljubavni SMS će vas usrećiti, mada vam ponekad može naterati i suze na oči.
Cenite svaki nagoveštaj da će rastanak trajati što kraće. Mnogo bi vam pomoglo da znate tačan datum ponovnog susreta i nestrpljivo brojite dane.
Ako ste razdvojeni zbog bračnih problema, to će vas naterati da upoznate sebe i sagledate moguće načine izmirenja, te da zajednički potražite put da život učinite što lepšim.

Devica

Vi volite da se držite ustaljenih formi života i ponašanja, a promene ne volite ni kada su najbolje, a kamoli kada one znače razdvojenost od osobe sa kojom delite život. Vi ćete se navići na samački život, pa čak možete naći i nešto pozitivno u privrmenoj razdvojenosti. Vi ste skloni da pustite da se neke stvari odvijaju po inerciji dok čekate da vam se voljena osoba vrati, a dogovore o eventualnim promenama ostavićete za zajedničku odluku.
Briga o deci i održavanje discipline mogu biti problematični u vašem braku, pa je stoga mnogo bolje da svakako izaberete način života i rada koji će garantovati što ređe razdvajanje. Vi ste sposobni da čuvate i održavate kuću isto kao što bi se borili za slobodu u nekoj dalekoj zemlji. Za vas u tome nema razlike.
Vreme kao da se vuče dok ste sami, dok očajnički čeznete i želite da budete sa onim koga volite, ali to situacija ne dozvoljava. Ne možete sebe izolovati i spasti od svih iskustava koja ljubav nosi sa sobom. Morate naučiti kako da se prilagođavate i da prolazite kroz dobro i zlo, baš kao što ste se na venčanju obećali jedno drugom

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6