LJUBAV NA DALJINU:  Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

LJUBAV NA DALJINU: Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Vaga

Vi se najbolje osećate kada ste srećno zaljubljeni ili u srećnom braku, pa tako i sama pomisao na razdvojenost od voljene osobe za vas liči na pretnju. Plašite se promena koje bi se mogle dogoditi, posebno vas plaši ljubomora i finansijski problemi koji iz razdvojenosti mogu da proisteknu. Takva situacija može da prođe samo kao neizbežna ili nametnuta, a nikako kao vaš izbor.
Noći su vam najteže jer vam tada voljena osoba njaviše nedostaje. Za vas je najlepše kada se priljubite uz onoga koga volite, da osetite miris koji vam je dobro poznat i u kome uživate. Samo jedan poseban trenutak vam je dovoljan da vam ublaži usamljenost kada ste razdvojeni i da vam vrati nadu da će sve brzo proći.

 

Morate ubediti sebe da bliskost ne može nestati samo zato što su se između vas isprečili kilometri. Umesto toga budite srećni što živite u vreme kada postoji bezbroj načina da budete u stalnoj vezi sa voljenom osobom koja je na putu.
Vi niste osoba koja će na sav glas i na sva zvona objavljivati koliko je usamljena i tužna, ali to svakako neće biti tajna za one koji vas dobro poznaju.

Škorpija

Ako ste predstavnik svoga znaka, nekada vam razdvojenost može i prijati. Svako ponekad poželi da bude sam, ali je važno oceniti koliko je nekome stalo do samoće i to dalje poštovati. Vi ste vrlo verovatno prilično samostalna osoba koja će na najbolji mogući način prihvatiti privremenu razdvojenost od voljene osobe. Svoju emocionalnu energiju ćete iskoristiti za samousavršavanje svoje ličnosti i jačanje karaktetra, jer vi uživate u osećanju da ste vredni poštovanja koje vam voljena osoba ukazuje.

 

 

Vi niste osoba koja će sedeti skrštenih ruku i čekati da vreme prođe, već ćete se se pozabaviti svojim hobijem ili nekom društvenom obavezom. Oboje ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili.
Vaša snažna želja da budete sa osobom koju volite baš kada je nemoguće, ostaće duboko skriveno u vama, ali ostaje vaša vera da ćete brzo ponovo biti zajedno. Vi smatrate da je bolje voleti pa makar morali da žrtvujete i budete neko vreme razdvojeni, nego da nikada ne doživite tako dragocene trenutke. Vi ste vrlo sentimentalni kada su u pitanju neki posebni datumi vezani za vas, nap rimer dan kada ste se upoznali, rođendan ili neki drugi važan datum.
Vi volite da tajno pripremate iznenađenje za veliki povratak, i da momenat ponovnog susreta bude veličanstven za oboje. Ako ste za nekoga čvrsto vezani, ne postoji ta razdvojenost koja može poremetiti vaš odnos.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6