LJUBAV NA DALJINU:  Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

LJUBAV NA DALJINU: Za Raka je to gore i od smrti, Ovan se miri sa time a vi??

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Strelac

Ako se osoba koju volite odluči ili je primorana da ode na put na duže vreme, vaša avanturistička priroda će želeti da se spakuje, te da i sami što pre krenete na put. Bićete oduševljeni ako vas voljena osoba pozove da joj pravite društvo na službenom putu, ali nekada jednostavno nije moguće da joj se pridružite, što će vas sigurno rastužiti.

 

 

Vi ste poznati po svojoj paroli ‘Lako ćemo’, a tako pristupate svemu. Drugi vas vide kao bezbrižnu osobu, međutim, kada ste razdvojeni od osobe koju volite vrlo vam je teško da takav svoj stav zadržite. Nedugo po razdvajanju, vi ćete početi da se žalite kako vam nedostaje onaj koga trenutno nema. To je iskustvo koje smo svi u neko vreme iskusili i svi će naći razumevanje za vaše patnje.
Bacićete se na posao koji će vam pomoći da lakše podnesete vreme do povratka voljene osobe. Iako ste poznati kao veliki trošadžija, usamljenost će uticati da promenite ovu svoju naviku jer nećete uživati u trošenju dok ste sami, pa se ovo može pokazati kao zgodan trenutak da nešto ostavite na stranu. Jedva ćete čekati da opet zajedno krenete u troškarenje.
U trenutcima usamljenosti ćete se osloniti na bliske prijatelje više nego ikada.

 

 

 

Jarac

Vam samoća nije strana, ali je mnogo dublje doživljavate kada niste sa osobom za koju ste emotivno vezani. Kao pravi Jarac, vi se verovatno rugate na pomisao da neko može svisnuti od ljubavi, ali vi ste baš kao i svako drugi u stanju da iskusite isto, samo što ćete to kriti i od sebe i od drugih. Vaša žudnja može premostiti i razdaljinu i vreme.

 

 

Godine ne mogu izbledeti vaša osećanja ako su bila prava i duboka, što je u skladu sa osobinama vašeg znaka kao što su postojanost, lojalnost i vernost onima koje volite bez obzira na daljinu koja vas deli.
U pokušajima da budete praktični, pokušaćete da nađete načine da olakšate neprijatnost koju osećate kada ste odvojeni od svojih najmilijih. Kada ste nesrećni zbog rastanka, makar on bio i privremen, a to morate da priznate sebi i drugima, postajete ponekad mrzovoljni, a ponekad čak i pakosni.

Pošto ste po prirodi veoma praktični trudićete se da do rastanaka ne dolazi suviše često. Ovakav način razdvojenog života za vas je neprihvatljiv, ne samo zbog emocionalne ojađenosti, već i zbog mnogobrojnih troškova koje ovakav način života iziskuje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6