ŠKORPIJA – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017. Sredina septembra donosi novu ljubav…

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017. Sredina septembra donosi novu ljubav…

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

Ljubav:

 

Ako ste u vezi:

Septembar je pogodan mesec da se usmerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva koje ste prethodno dogovorili sa voljenom osobom. Oko onoga što želite da poboljšate u vašem zajedničkom domaćinstvu i budžetu ćete se u potpunosti slagati. Kupovina nečeg novog će ulepšati prostor u kojem boravite najveći deo zajedničkog vremena.

 

Sredinom septembra vas očekuje velika sreća u odnosima sa voljenom osobom zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Vaš odnos sa partnerom će dobiti na kvalitetu. Od 20. septembra Venera koja vlada vašim poljem braka i partnerstava ulazi u znak Device gde je slaba, pa će i vaši odnosi sa partnerom da budu manje dinamični.

 

Ako ste slobodni:

Bićete u prilici da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i da joj se približite. Nećete morati da se mnogo trudite, pratiće vas sreća više nego što ćete imati uspeha koristeći bilo koju taktiku koje se setite. Dovoljno je da budete spontani i da se prikažete takvi kakvi jeste, bez mnogo ulepšavanja. Osoba kojoj se dopadate zavoleće vas takvim kakvi jeste, a lako će joj biti da prozre vaše maske i nastojanja da se prikažete u boljem svetlu. Imate povoljne šanse da uđete u vezu.

 

Stariji Škorpioni će zračiti harizmom koju samo oni poseduju i koja i čini privlačnim. To može da se pokaže kao mač sa dve oštrice. Osobi koja vam se dopada delovaćete nedostižno, pa ćete morati da se potrudite da je uverite u suprotno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3