Kakvu ženu će da OŽENE: Bik traži energičnu i fleksibilnu ženu, Rak čezne za jakom i emotivnom, Lavu je najvažnije da je lepa…

Kakvu ženu će da OŽENE: Bik traži energičnu i fleksibilnu ženu, Rak čezne za jakom i emotivnom, Lavu je najvažnije da je lepa…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin

Ovan

Muškarac Ovan je samosvestan i često okrenut sebi što može biti problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću. Od ovakvih ličnosti ne treba očekivati preteranu saradnju, već je bolje pustiti ih da budu vođe.

 

 

Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako da splasnu, te je idealno ako partneri usklade libido, jer bi prečesto odbijanje moglo da izazove konflikte. Ukoliko se žena navikne na stav Ovna koji deluje vrlo sebično, zagarantovan je dug i harmoničan brak.

 

 

Bik

Kad žena želi da osvoji muškarca rođenog u ovom znaku, potrebno je da bude energičnija i fleksibilnija od njega. Bik će biti vrlo zadovoljan s suprugom koja se dobro snalazi u kuhinji, ali istovremeno želi da s njom bude blizak. Mudru ženu će obožavati pod uslovom da se ne čini previše komplikovana, već da pleni jednostavnošću. Fleksibilnost je ključ za uspešan brak s Bikom.

 

 

Blizanci

Ukoliko volite sport, razonodu, druženje, dinamičan život, automobile, lako ćete osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku, jer je kod njih uvek prisutna želja za brzim iskustvima koja bi morala da budu zanimljiva.

 

Žene koje insistiraju na svojim filozofskim stavovima, intuitivnosti i ezoteriji mogu odbiti većinu pripadnika ovog znaka. Međutim, one koje imaju sklonost ka laganim i “lepršavim” odnosima, u Blizancu će naći pravog partnera…

 

 

Rak

Čovek rođen u znaku Raka je preosetljiv, zaštitnički raspoložen, pod uplivom emocija, promenljiv i melanholičan. Čezne za jakom ženom koja želi da postane majka i spremna je da se veže za njega. Duboko sve proživljava, pa ako ste hladni, uzdržani ili rezervisani, možete ga povrediti i odbiti.

 

 

Postoji velika želja za samoodržanjem i produžetkom loze. Sanjaju o lepom i mirnom životu u krugu porodice, pa ako posedujete ove kvalitete, lako ćete postati njegova žena.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5