SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Svako ima svog ANĐELA ČUVARA koji donosi POSEBNU PORUKU!

SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Svako ima svog ANĐELA ČUVARA koji donosi POSEBNU PORUKU!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin
Vaš anđeo pomoćnik je s Vama od trenutka Vašega rođenja i bez obzira na osobnost, pomaže Vam u formiranju sudbine. Svatko ima svoga anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu rođenja.

Kako biste saznali tko je vaš anđeo pomoćnik koji vas čuva, potrebno je izračunati svoje ime pomoću brojeva, piše “24sata“.

zračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu.

Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj s više znamenki, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednoznamenkasti.

 

 

 

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš osobni anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke učiniti nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

 

 

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagoslovljeni ste ako vas on čuva! Što god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božjim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju vjeru. Chamuel unosi svjetlost iu tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmjeri uvijek gdje je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša karizma zrači mirom gdje god se pojavite. Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4