MAGNET ZA MUŠKARCE: Evo kako da POLUDI ZA TOBOM, uz ove savete, neće znati ŠTA GA JE SNAŠLO!

MAGNET ZA MUŠKARCE: Evo kako da POLUDI ZA TOBOM, uz ove savete, neće znati ŠTA GA JE SNAŠLO!

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Provereno: Kako da postanete magnet za muškarce?

 

Pročitajte jednostavne trikove kako da očarate svakog muškarca u prostoriji. Pažnja: kada dovedete ove trikove do savršenstva može vam se desiti da postanete takav magnet da ćete muškarce privlačiti svuda!

Nemojte izlaziti u grupama većim od tri

Devojci u većoj grupi je izuzetno teško (čitajte: zastrašujuće) prići. Tročlana grupa je optimalna jer vaše dve prijateljice mogu jedna drugoj da prave društvo dok vi ćaskate sa momkom koji vam je prišao.

 

U ruci držite piće

Momci ne žele da ih iskorišćavaju. Što će reći: ne žele da vam u samom startu plate piće. Ako imate u ruci dopola popijen koktel kada vam frajer priđe, on će moći neopterećeno da započne ćaskanje sa vama. Ukoliko sve pođe kako treba, ponudiće se da časti sledeću rundu i nastaviti priču.

 

Iskreno se smešite

Tako očigledno, zar ne? Ali prosto je nemoguće dovoljno istaći važnost osmeha, kao i činjenicu da je nemoguće da delujete seksi ako ste distancirani. Žene se stalno spontano smeše (kada smo nervozne, trudimo se da budemo ljubazne itd.) – zato ćete ako to uopšte ne radite izgledati kao nepristupačna gvozdena lejdi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2