OVAKVU ŽENU MUŽ NE VARA: Tri cake da nikada ne pomisli na drugu!

OVAKVU ŽENU MUŽ NE VARA: Tri cake da nikada ne pomisli na drugu!

23. kolovoza 2017. 0 By Admin

Grle svog partnera svakodnevno

Fizički aspekti veze su veoma važni, a dugogodišnji parovi uglavnom posustanu na tom polju. Držanje za ruke, poljupci, zagrljaji i seks su vrlo bitne stvari koje uglavnom presuše u dugim vezama, pa partneri to traže sa strane.

 

Zbog toga se potrudite da ne zapadnete u rutinu, i svakog dana pokažite partneru da vam je i dalje privlačan. Ne dozvolite da se prepustite svakodnevnim obavezama i negujte svoju vezu – plodovi će onda sigurno doći.

 

Razgovarajte, ali o “pravim” stvarima

Svi parovi pričaju – ali nakon par godina veze to se svodi na džangrizanje o svakodnevnici. Zato 15 minuta dnevno izdvojte za prave razgovore – one u kojima ćete jedno drugom iskazati zadovoljstvo što ste u zajednici, gde ćete iskazati međusobnu ljubav. Povežite se i pokažite jedno drugom da ste tim, prijatelji i ljubavnici.

 

 

Budite tu za njega!

Ne u fizičkom smislu – partnerstvo nije samo prisustvo u kući. Obratite pažnju na njegovo ponašanje. Probajte da mu ugodite. Ne govorimo ovde o servilnosti, već o potrebi da se ugodi biću koje volite. Pokažite mu da ste zainteresovani za njegova razmišljanja i osećanja.

Na kraju, zapamtite – vi ne možete da upravljate postupcima svog muža ili dečka, ali možete da obratite pažnju na to koliko ulažete u vaš odnos. Statistika govori da su mnogo manje šanse da muškarac švrlja kada mu prija odnos njegove žene prema njemu.

Izvor:dnevno.rs

Stranice: 1 2