KAD MUŠKARAC ISKRENO ZAVOLI: Ako ON ovo radi, budite sigurne da ste pronašle SRODNU DUŠU…

KAD MUŠKARAC ISKRENO ZAVOLI: Ako ON ovo radi, budite sigurne da ste pronašle SRODNU DUŠU…

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Njegovi pokloni su zaista posebni

Ne moraju da budu česti, čak ne moraju ni da se dese na neki određen datum, ali ponekad će vam pokloniti nešto od čega će vam zasuziti oči, jer je u potpunosti znao šta radi. Kao ono kad je zamolio prijatelja da vam naslika medveda koji skija unazad na jezeru zamrznute tople čokolade jer stalno sanjate taj bizarni san. Ili kad vam je kupio karte za neki koncert na koji ste priželjkivale da odete a mislili ste da je preskup.

 

Naučio je kako se svađate

I vi ste naučili kako se on svađa. Pričali ste o tome i sad se manje ili više slažete u vezi sa svađanjem. (Slažete se i kad se radi o seksu pomirenja!)

Imate slična mišljenja o velikoj trojci: religiji, politici i bebama (tj. želite li jednog dana decu zajedno)
Ne morate sto posto da mislite identično o baš svemu, niti bi to bilo normalno, ali ove tri stavke su prilično velike, i ako ste se usaglasili o njima, to umnogome olakšava situaciju.

 

Se*sualno ste kompatibilni

Oboje volite iste stvari i podržavate želje onog drugog. Vaša spavaća soba praktično je žurka dvoje anđela se*sa.

 

Naprosto imate osećaj da je to to

Ovo je teško opisati, ali kad osetite, znaćete. Sve će biti lako i imati smisla. Nećete tražiti način da se izvučete, niti će on. Vas dvoje ste tim i praktično biste mogli da dođete do mira u svetu – kad ne biste bili zauzeti gledanjem serija i seksom.

 

 

superzena.b92.net

Stranice: 1 2