DŽABA SE FOLIRATE: Profilna slika na Fejsbuku otkriva skoro SVE O VAMA!

DŽABA SE FOLIRATE: Profilna slika na Fejsbuku otkriva skoro SVE O VAMA!

30. kolovoza 2017. 0 By Admin

Kažu da su oči ogledalo duše i da iz njih možemo reći mnogo o čoveku… A šta kada su u pitanju fotografije profila na društvenim mrežama poput Facebooka? Koliko i šta profilne fotografije sve mogu reći o svojim vlasnicima?

 

Bilo da je reč o Fejsu, Twitteru ili nekoj drugoj društvenoj mreži, fotografija koju biramo i stavljamo na svoj profil govori o nama i mnogo više nego što mislimo. Ona je odraz našeg karaktera i slika kakvu želimo poslati u javnost.

U nastavku govorimo o šest najbizarnijih tipova fotki profila i poruke koje oni šalju. Kada ovo pročitate idući put ćete dobro razmisliti pre nego što na Fejs postavite fotku koja će vas predstavljati pred svima. Jer činjenica je da nas ima svakakvih, baš kao i slika…

 

 

1. Krupni plan nekog detalja, poput očiju

Često na društvenim mrežama imamo priliku videti, naročito kod lepšeg pola, samo neki detalj lica, poput maskarom naglašenih očiju ili našminkanih usana. Takva tendencija skrivanja celog lica je pomalo razočaravajuća.

 

 

Osim što je jačem polu malo teže izvesti taj zahvat (zamislite samo da se na fotki profila nađe slika nečije sveže obrijane brade) činjenica je da se iza takvog izbora skriva nesigurnost vlasnika profila.

Poruka koja se šalje: Ovo je najviše što ćete dobiti. Sve ostalo što vam mogu pokazati će vas razočarati.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3