UKOLIKO SI STAVILA OVO NA FACEBOOK, ISPALA SI “NAIVNA”: Svakom muškarcu ćeš biti ODVRATNA ako se ovako ponašaš..

UKOLIKO SI STAVILA OVO NA FACEBOOK, ISPALA SI “NAIVNA”: Svakom muškarcu ćeš biti ODVRATNA ako se ovako ponašaš..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ako si stavila ovo na Fejsbuk, neće na dobro da izađe… Danas je gotovo nezamislivo provesti dan bez komunikacije putem društvenih mreža. U takvim okolnostima, neretko ih koristimo i za nalaženje potencijalnih partnera.

 

Evo šta treba da izbegavaš kako bi ne bi odbila od sebe dečka koji ti se sviđa.

 

Tvoj profil na Fejsbuku idealan je način da uveriš momka koji ti se sviđa da si baš ti pravi izbor za njega, ali istovremeno može biti i način da ga uveriš u suprotno. Verovatno imaš najbolje namere, ali pazi šta radiš na Fejsbuku, jer muškarci ne podnose neke stvari.

 

Fotke na kojima si..

Na kojima si sama, ispred ogledala, napućenih usana. Samo zato što to radi Rijana, ne znači da moraš i ti. Tebi se te fotke možda čine vrlo simpatičnim, ali većini muškaraca ćeš delovati praznoglavo i egocentrično. Muškarci koji padaju na cure sa izazovnim “selfi” fotkama najčešće ne traže ništa ozbiljno, a utisak koji ostavljaš ih uverava da razmišljaš isto kao oni.

 

 

Informacije na “izvolite”

Naravno da ga zanima gde si i šta radiš, ali mnogo mu je zanimljivije kada ne zna baš svaki tvoj korak. Ako tačno zna gde te može sresti i u koje vreme, gubiš na tajanstvenosti za kojom su muškarci ludi. Daj mu “mrvice” i pusti ga da čeka nove informacije o tebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2