Vikend-horoskop- Naredni dani nose VELIKE PREKRETNICE U NAMA i BUĐENJE PRELIJEPIH EMOCIJA…

Vikend-horoskop- Naredni dani nose VELIKE PREKRETNICE U NAMA i BUĐENJE PRELIJEPIH EMOCIJA…

1. rujna 2017. 0 By Admin

Sam početak mjeseca obilježava divan doživljaj koji će vas ispuniti ljubavlju i pokazati vam da niste sami….

 

Prvi dan svakog mjeseca znajačaj je jer određuje ton mjeseca

Ovaj tjedan završava na početku novog mjeseca – u petak, 1. rujna Mars je u Lavu te u inkonjunkciji s Chironom u Ribama. Mjesec je u Jarcu, što sve čini mnogo uzemljenijim, praktičnim, čvrstim te govori: “Marljivo radi i dobit ćeš ono što želiš; marljivo radi i stići ćeš na vrh”, kaže astrolog Gregory Scott.

 

Mjesec je u konjunkciji s Plutonom u Jarcu – planet transformacije u zemljanom znaku znači da su istinske transformacije moguće. “Iskrenje” izaziva njegov kvadrat s Jupiterom u Vagi, koji sreću donosi putem drugih ljudi.

 

U petak je stoga moguć neočekivan emocionalni doživljaj nečijim ulaskom u vaš život koji će donijeti transformaciju i iscjeljenje te ćete ga doživjeti kao blagoslov.

 

“Doista smatram da će vam se dogoditi prekrasan emocionalni doživljaj koji će vas ispuniti ljubavlju i dati vam osjećaj da niste sami – budite otvoreni da to primite”, kaže G. Scott. “To je i sjajan način započinjanja rujna”, dodaje astrolog, s obzirom na to da je “prvi dan svakog mjeseca značajan jer određuje ton mjeseca”.

 

Stoga taj “prekrasan emocionalni dar” na samom početku rujna daje obećavajuće naznake za ostatak mjeseca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2