Vikend-horoskop- Naredni dani nose VELIKE PREKRETNICE U NAMA i BUĐENJE PRELIJEPIH EMOCIJA…

Vikend-horoskop- Naredni dani nose VELIKE PREKRETNICE U NAMA i BUĐENJE PRELIJEPIH EMOCIJA…

1. rujna 2017. 0 By Admin

Nešto se u vama promijenilo

U subotu Mjesec prelazi u znak Vodenjaka – u tom je znaku idealističan, uzvišen, voli ideje te nije osobito praktičan, voli razmišljati o budućnosti, čovječanstvu, kako općenito stvari učiniti boljima. Mars je u Lavu te je u trigonu s Uranom u Ovnu dajući vam veliku snagu.

 

Nešto se u vama i vašem načinu razmišljanja promijenilo, povratili ste dio sebe i sigurnost u sebe te imate snažniji osjećaj identiteta nego prije.

 

Osjećate se mnogo moćnije i sposobnije prepoznati i implementirati stvari do kojih vam je stalo i koje smatrate važnima u životu, umjesto da vam, primjerice, tradicija diktira što je važno.

 

Snažna želja za dobrim

Mjesec je u nedjelju i dalje u Vodenjaku, no taj je dan u opoziciji s Venerom u Lavu, dok je Merkur u Lavu u konjunkciji s Marsom. Potenciran je element vatre pa Mjesec, iako u naglašeno misaonom Vodenjaku, strastveno želi pomagati drugima.

Stoga u nedjelju možete osjetiti snažnu želju da radite za opće dobro i pomažete drugim ljudima – ne zato što želite dobiti nešto zauzvrat, nego zato što iskreno želite služiti drugima – i iz toga može izaći nešto dobro i pozitivno, kaže G. Scott.

 

 

Stranice: 1 2