KAKO DA ŠPIJUNIRAŠ DEČKA NA FACEBOOKU: Evo šta vam govori NJEGOV profil..

KAKO DA ŠPIJUNIRAŠ DEČKA NA FACEBOOKU: Evo šta vam govori NJEGOV profil..

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kako da špijunirate dečka na Fejsbuku: Uhodite novog ili potencijalnog dečka na Facebook-u? Ne brinite, sve je u redu, verovatno i on to isto radi. Ipak, kako ne bi sate provodili na njegovoj stranici, proverite nekoliko informacija koje će vam otkriti mnogo više nego što on može i da pretpostavi.

 

Era društvenih mreža donela je novi pristup flertu, pa čak i zaljubljivanju. Više nije retkost sresti parove koji su se upoznali putem My Space-a ili Facebook-a, zaljubili i zasnovali porodicu. Danas ćemo se baviti pitanjem šta možemo da saznamo o frajeru preko njegove Facebook stranice i na šta treba obratiti pažnju.

Preduslov je da među vama postoje neke simpatije, koje su se rodile i van cyber prostora, jer su lični kontakt, hemija, dopadljivost, nezamenljivi i naravno, daleko iskreniji.

 

Ko će prvi poslati zahtev? Desilo se da ste na žurki upoznali super lika, ćaskali sa njim pola sata, ali onda ste morali hitno da krenete, na molbu vaše najbolje drugarice. Niste se ni pozdravili sa dotičnim, ali kako imate zajedničke prijatelje, odmah ste ga pronašli na famoznom Facebook-u. Poslati zahtev za prijateljstvo ili ne?

 

Ukoliko je već dotični izdvojio vreme da na određenom događaju proćaska samo sa vama postoje dve opcije: dopadate mu se ili mu je bilo jako dosadno, pa je proveravao ima li prolazak, čisto onako, rekreacije radi. Da čitamo misli još uvek ne možemo, ali možemo da se raspitamo kod drugih muškaraca šta oni misle o ženskoj inicijativi prilikom slanja freind request-a. Saznali smo da je sasvim u redu ukoliko prve pošaljete zahtev. Suptilna zainteresovanost je i više nego dobrodošla. Možete poslati poruku da ga obavestite kako ste se dobro proveli, ali ne idite dalje. Sačekajte da on nastavi vašu on-line romansu.

 

Kada ste konačno postali “prijatelji”, vreme je da na osnovu profila vaše potencijalne simpatije, dečka ili ljubavnika otkrijete o kakvoj se ličnosti u istinu radi.

 

Šta vam govori njegova profil slika?

Kako se društvene mreže koriste i u poslovne svrhe, idealna fotografija je ona na kojoj se vaša simpatija ili novi dečko smeši, ali ne pokazuje trbušnjake, niti pozira za naslovnicu modnog časopisa. Ista pravila važe za oba pola: profil slika treba da bude skromna, pokaže malo sopstvenog stila i odmerenosti. Svako preterivanje, pokazivanje političkih ili religijskih stavova neprimereno je i previše intimno za fotografiju koju može da vidi cela planeta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3