NJEGOVE NAMJERE SU JASNE! Evo kako da znate DA LI VAS VOLI ili samo GLUMI..

NJEGOVE NAMJERE SU JASNE! Evo kako da znate DA LI VAS VOLI ili samo GLUMI..

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kako prepoznati zaljubljenog muškarca: Baš kao i u poslovnom svetu, neverbalna komunikacija i privatno može da otkrije puno o nama. Ako planirate izlazak s muškarcem kog ste tek upoznale pročitajte govor njegovog tela i saznajte njegove namere.

 

 

1. Položaj tela

Ako sedi naslonjen na stolicu prekrštenih ruku to može značiti da baš i nije zainteresovan za vas, osim ako sedite na hladnom mestu ili na promaji.

 

2. Osmeh

Osmeh od uva do uva može značiti da ste zabavni i da imate smisla za humor, ali ne otkriva nikakva osećanja. Najtajnovitiji osmeh, koji se nikako ne može odglumiti, je onaj kada se završetak njegovih usana lagano podigne. To je siguran znak da mu se sviđate.

 

3. Nos

Igra s nozdrvama uzrokovana je bržim otkucajima srca. To može biti znak da je ljut, ali ne brinite jer takve reakcije opisuju i snažna osećanja poput zagrejanosti i strasti.

4. Položaj ruku

Ako vaš partner drži dlanove opuštene na stolu to objašnjava otvorenost, opuštenost i samim time zainteresovanost za vas. Ako su mu ruke ispod stola to opisuje nelagodu – ili nešto skriva pa mu je neprijatno ili je samo sramežljiv, pa mu treba vremena da se opusti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2