DA LI ĆETE SE UDATI ZA NJEGA? Ovako izgledaju VEZE koje će se SIGURNO završiti BRAKOM

DA LI ĆETE SE UDATI ZA NJEGA? Ovako izgledaju VEZE koje će se SIGURNO završiti BRAKOM

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

Svaka veza je posebna i njihova stabilnost zavisi od samih partnera. Mnoge dugotrajne i stabilne veze se neočekivano završe, a ponekad one tek započete mogu da rezultiraju brakom i lepim zajedničkim životom. Za dugotrajnost odnosa nema garancije, sve zavisi od oba partnera podjednako i njihovog ulaganja u vezu.

Univerzitet u Ilinoisu je sproveo istraživanje na 376 parova, koji su vodili evidenciju o svojoj predanosti jedno drugom tokom 9 meseci veze.

Ova 4 tipa veza su naučnici izdvoili:

 

Dramatičan par

Dramatični parovi često upadaju u konfliktne situacije, a partneri su promene u predanosti i povezanosti pripisivali vremenu provedenom sa svojim prijateljima i odvojenosti od partnera, a ne vremenu provedenom sa partnerom. Oni uglavnom donose odluke na temelju negativnih događaja koji im se događaju ili obeshrabrujućih stvari o kojima razmišljaju kada razmišljaju o svojoj vezi.

 

 

Partnerski orijentisani par

Partnerski orjentisani parovi su skladni i imaju najveći šansu da ostanu zajedno. Oni su uključeni u život onog drugog i zavisni su jedno o drugome, pa koriste ono što se događa u njihovoj vezi da bi unapredili i produbili svoju povezanost. Osobe u takvim vezama imaju najveći nivo savesnosti, što govori da su jako oprezni i obazrivi prema svom partneru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2