Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Lavovi retko varaju, ne zato što su odani, već što mrze dramu koja je povezana sa tim. Oni cene svoj mir i udobnost iznad svega. Smatraju da je lako voleti jednu osobu zbog sve te udobnosti i privilegija koje sa sobom nosi. Oni su suviše lenji da prave dramu oko prevare i lako mogu da se otarase osećanja prema svom partneru. Za njih varanje nema smisla i to im samo narušava mir koji žele da uspostave.

Devica

Device su majstori u varanju i oni to mogu da rade do kraja života, a da partneri ni ne primete. Vrlo su efikasni lažovi i ako vas prevari, nema šanse da to saznate. Budite oprezni u vezi ako ponašanje počne da im se menja. Mogu da vole vas i još troje ljudi istovremeno, a da se ne osetite zapostavljeno. Budite otvorenog uma i na oprezu. Devicama nije problem da vole više od jedne osobe zbog osetljivog stava u životu, zbog toga je to moguće.

Vaga

Vage su ovladale veštinu obmane. Oni mogu da se viđaju sa više osoba, a da ne budu primećeni ili sumnjičavi. Uvek imaju spreman plan čak iako se to desi. Dobri su u ubeđivanju ljudi, što ih čini opasnim varalicama. Njihova životna filozofija je prilično ravna i misle da se sve dešava sa razlogom. Ne prihvataju uvek odgovornost za svoje postupke i prekasno shvate da su pogrešili za sebe i svog partnera.

Škorpija

Oni teško mogu da varaju partnera jer je za njih veza ozbiljna stvar. Međutim, ako varaju, onda to rade jer su se jako zaljubili i time su zaslepljeni. Zbog ovoga su češće oni prevareni. Oni varaju samo kada moraju. Retko to rade jer razumeju bol i gubitak voljene osobe. Oni su takođe iskreni o varanju ako to urade.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3