Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

Evo koji horoskopski znak će vas u vezi i braku PRE ILI KASNIJE PREVARITI, a koji će vam CEO ŽIVOT BITI VERNI kao psi..

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Za Strelčeve je varanje igra koju vole da igraju. Oni u većini slučajeva menjaju partnere i uvek imaju nekoga sa strane. To je jedini momenat kada su zadovoljni. Oni nemaju problem da ozbiljno razgovaraju sa svojim partnerom, a da nedugo nakon toga ponovo nađu nekog drugog. Njima je sve vrlo intenzivno osim ljubavi. Znaju da to nije pravi način života, ali jednostavno ne mogu da pomognu sebi kada krene naopako. Osećaju kajanje kada to i urade.

Jarac

Zbog svoje slobodne i nemarne prirode, varanje mu nije velika stvar. Neće se pokajati i neće mariti kako to utiče na drugu osobu. Zbog svoje lukavosti neće biti uhvaćen u varanju, ali će pre ili kasnije tražiti izgovore za to ili će se praviti da je pomirljiv. U svojoj odbrani su oni koji varaju, a ne emotivci. Možda njihova ljubav prema vama nije lažna, već su samo želeli avanturu. Za njih je to kao odmor od duge veze. Ovo ne odgovara nijednom horoskopskom znaku.

Vodolija

Vodolije emotivno varaju. Oni lako padnu u iskušenje sa osobom koja nije njihov partner i ponašaju se kao deca koja nisu zadovoljna jednim slatkišom i svest im nije postala dovoljno zrela da to shvate. Iako se prevara smatra manom, nekim ljudima je to slabost. Oni će želeti da sami saznate šta vam radi iza leđa, ne jer želi da vas povredi, već što mrzi stres. Čak su i ovde sebični. Oni varaju jer vole nove stvari i nikada ne mogu da se zadovolje.

Ribe

Ribe su vrlo pametni individualci koji se izvuku iz bilo koje situacije. Vole da je sve isplanirano, ali čak ni najbolji kriminalci ne mogu da prođu nekažnjeno. Čak i kada se uhvate na delu, oni to kriju u mraku. Žele da njihove žrtve osećaju kao da su oni jedini za njih. Ako varaju, Ribe će manipulisati partnerom. Njihova taktika varanja je isto dobra kao i ljubavna. U jednom trenutku će vam govoriti koliko vas voli, a u drugim će biti sa nekim drugim.

Stranice: 1 2 3