OVAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA! ZALJUBLJENA žena Devica PRUŽA partneru BAŠ SVE, za razliku od LAVICE koja ŽUDI za PAŽNJOM…

OVAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA! ZALJUBLJENA žena Devica PRUŽA partneru BAŠ SVE, za razliku od LAVICE koja ŽUDI za PAŽNJOM…

17. rujna 2017. 0 By Admin

Zaljubljena žena Devica pruža partneru baš sve, za razliku od Lavice koja žudi za pažnjom.

 

 

Ovan

Iako osećajne, žene imaju vrlo malo tolerancije prema nesigurnim muškarcima. One žele heroja koji može sam da savlada sve poteškoće, a ono što će ih prvo privući kod muškarca je samopouzdanje i doslednost. Vole izazove i avanture, ali imaju i romantičnu stranu koja čezne za klasičnim zavođenjem. Kada se zaljubi žena je verna, obzirna i darežljiva.

 

 

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole da budu mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce sa kojima se osećaju voljeno i lepo.

Za žene Bikove klišei ne postoje, a svako iznenađenje i znak pažnje u njenim očima veliki je plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavlju i nisu sklone nevernosti, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju što žele i kako to da ostvare.

 

 

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspeva da prati njihov tempo. Vole da budu zaljubljene i tada su spremne da partneru daju baš sve. Iako vole da koketiraju i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o neveri.

Vrlo im je važno da ih partner razume, a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

 

 

Rak

Vrlo osećajne i intuitivne duše, žene Rakove privući će saosećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze. No, kada muškarca jednom puste u svoj svet, postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su za porodicu i od partnera očekuju isto.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3