MAGIJA ZAVOĐENJA: Evo kako da znaš da li te ON zavodi, i kako ti da ZAVEDEŠ NJEGA

MAGIJA ZAVOĐENJA: Evo kako da znaš da li te ON zavodi, i kako ti da ZAVEDEŠ NJEGA

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Obratite pažnju na određeno ponašanje muškaraca i žena, i lako ćete moći zaključiti zavode li nekoga, odnosno da li im se sviđa.

[the_ad id=”18341″]

Naime, ljudi se tada ne mogu kontrolisati koliko god to pokušavali, pa ih je lako „pročitati“. Kada se sviđaju jedno drugome, muškarac i žena će se gledati u oči više nego je uobičajeno.

 

 

Potom im pogledi klize prema ostalim delovima tela. On će pogledom „pomilovati“ njen vrat i dekolte, a ona njegova ramena i ruke. Zenice su u takvim situacijama jako raširene pa je i to jedan od znakova na koji treba obratiti pažnju.
Možda i vi u svojoj  blizini imate nekoga kome se jako sviđate. Obratite pažnju na ove znakove i sve će vam biti jasno.

 

Nesvesni trikovi koje koriste muškarci:

– Ne skidaju osmeh s lica kada su u blizini žene koja im se jako sviđa. Osim što je na taj način zavode i šarmiraju, to pokazuje i koliko su sretni u tom trenutku.

 

– Vrpolje se kao mala deca. Ponekad kao da crtaju nogom po podu dok razgovaraju sa ženom od koje im srce brže zakuca ili su nekako nestabilni. To je jednostavno jače od njih. Iako to možda nije klasično zavođenje, ženama je to preslatko.

 

– Ako muškarac pokušava zavesti ženu, mahaće rukama dok razgovara više nego inače. Tako na neki način nesvesno pokušava dati dodatnu važnost onome što govori, želi biti primećen.

 

– Još jedan znak kako pokušava privući pažnju žene je i tako što se pravi važan. Tada će stajati uspravnih ramena kako bi izgledao jači, a time i muževniji. Takođe, dok sedi noge će mu biti raširene jer podsvesno veruje da tako izgleda moćnije, a i njegova muškost više dolazi do izražaja.

– Teškom mukom će se boriti sam sa sobom da drži pogled na njenim očima kad mu se neka žena sviđa. Pogled će mu bežati na delove njenog tela i naglo će ga vraćati. Zavođenje izgleda slično, ali tada će polako pogledom prelaziti preko njenog lica i tela, a oči će mu biti jako sjajne.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2