Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

BLIZANCI – GEMINI

Oholost nije uobičajena za Blizance. Majstori su maske, pa će se pred drugima prikazati kakvima žele u određenoj situaciji. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima, pa se za njih ne može reći da su škrti. Osim kada su u pitanju osećaji, jer se boje čvrstog vezivanja. Prava požuda za njih je nepoznati greh. Smatraju da je u redu osvajati i ‘zadiviti’ plen i da je to samo deo igre, s obzirom da čežnju i strast ne poznaju dobro.

 

 

Previše su bistri i pronicljivi da bi bili zavidni. Ipak, u trenucima sukoba osećaju se žrtvom onih koji su srećniji. Igraju se, seju neslogu među kolegama, ogovaranje ih zabavlja, a zavide jedino onima koji znaju čuvati tajnu. Nisu proždrljivi i jelo im uopšte nije važno. Svoju dušu radije hrane kroz hobije i druge aktivnosti. Nisu kolerični, ali su prilično nervozni i razdražljivi. Rezultat svega je bes i beskoristan gubitak energije. Ne podnose mnogo obaveza, inate se i postaju lenji ako ih se prisiljava da učine nešto protiv svoje volje.

 

 

R A K – CANCER

Rak je najosetljiviji znak zodijaka. Nisu oholi, ali se ponekad tako drže da ostave utisak neranjivog. Paze na šta troše novac iako nisu škrti. Ne daju se nagovoriti na uzaludno trošenje i vrlo su razumni kod kupovine. Ispod njihove romantične fasade krije se uzvišena privlačnost. Budući da su stidljivi, ne pokazuju svoju pravu narav barem ne do trena potpunog sticanja poverenja u partnera. I polako postaju požudni…

 

 

Zavide obično neosetljivim osobama jer misle da one manje pate. Zapravo, zavide onima koji se hvataju u koštac sa životom i bore za svoju budućnost. I onima koji su imali dobru porodicu, koja ih je maksimalno štitila. Životna razočaranja nastoje nadoknaditi vrlo ukusnim jelima što nekad graniči s proždrljivošću. Obožavaju slatko i jela sa šlagom.

 

 

Kada se osećaju zapostavljenima, nevoljenima i neshvaćenima, razljute se, naglo promene raspoloženje pa postaju agresivni i besni. Iznad svega ih ljuti kad neko omalovažava njihovu porodicu, poreklo ili domovinu. Iako imaju mogućnosti za društveni uspeh, radije ostaju dugo skriveni u senci i sanjare otvorenih očiju. Jer su pomalo lenji za prve redove i borbu…

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6