Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

L A V – LEO

Oholost ih može zaslepiti. Budući da veruju da su najbolji, uvek očekuju da im se drugi klanjaju. Nepotrebno je reći da su u tome iznimno uspešni. Taština i uobraženost njihove su osobine. Imuni su na škrtost. Ne poznaju štednju i kupuju sve što požele. Vole zadiviti osobe koje ih okružuju skupocenim poklonima. I u krevetu misle da su najbolji. Lavica želi da joj se svi udvaraju, a Lav želi harem koji će brinuti o njegovim potrebama. Izuzetno su požudni.

 

 

 

Ljubomorni su jedino na predmete i materijalna dobra koja poseduje neko ko ih nije zaslužio. Obožavaju pripremanje gozbi, nepogrešivi su u odabiru tanjura, čaša i dekoracija. Obožavaju ukusna jela i sortna vina i – naravno da su proždrljivi. Kada im se suprotstavlja, postaju nemogući i netolerantni. Zapravo su tirani i imaju potrebu za žrtvama pa im ni bes nije nepoznat. U Danteovom krugu lenjost je samo prolazna. Dugo mogu biti nepokretni i usmereni na svoje potrebe. Nije li to istinska lenjost?

 

 

 

DEVICA – VIRGO

Device su previše nesigurne da bi bile ohole. Ali se tako drže da bi zavarale drugu stranu. Pate od kompleksa manje vrednosti i često se boje da nisu dorasle određenoj situaciji. Pažljive su u trošenju, a kad kažu da će nešto kupiti, pre toga obiđu velik broj dućana i analiziraju svaki detalj. Škrte su prema drugima, malo popustljivije same sa sobom. Strast im je potpuna nepoznanica pa nisu požudne. Informirane su o svim tehnikama bludnosti i rado eksperimentišu pre ulaska u neku ljubavnu akciju.

 

 

 

Zavidne su na hrabrost, lepoti i bogatstvu drugih. Pažljive su u odabiru jela i biraju zdravu hranu na bazi žitarica. Vrlo su pedantne, paze na higijenu i opšti utisak koji ostavljaju, pa si ne mogu dopustiti proždrljivost. Zahvaljujući dugo vežbanoj samokontroli retko gube mirnoću. Kada se uznemire, ne urlaju, već se koriste ironijom znajući da reči pogađaju više od gesta. Tako ispoljavaju svoj bes. Poseduju zavidan smisao za odgovornost, hiperaktivne su i uvek se boje da nešto nisu učinile dovoljno dobro. Kad se osećaju usamljeno i napušteno, postaju mentalno lenje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6