Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

VAGA – LIBRA

Ohole su i prepotentne, ali sa stilom. Venera im daje smisao za nijansiranje, a ohole postaju samo kad sude ‘okrivljenima’. Rado troše velike svote novca kako bi se okružile lepim stvarima. Budući da su tašte, kupuju samo profinjeno, kao što su i one same. Štede samo kad se boje gubitka ravnoteže. U erotici su vrlo profinjene i estete. Aristokrati u krevetu, nakon udvaranja prepuštaju se fantazijama i ne ustručavaju se prepustiti slojevitim igrama u zadovoljstvu.

 

 

Zapravo ne zavide drugima koji su uspeli pronaći stabilnost i žive u skladu sa sobom. Ako su srećne, ne osećaju ljubomoru prema drugim sretnicima, ali ako su same, postaju ljubomorne. Obožavaju delikatese, obožavaju kuvati i zaista znaju prezentovati razna jela na vrlo profinjen način. No nikako nisu proždrljive. Bes ih spopadne na nepravde koje se događaju njima i drugima. Iritira ih nemogućnost ostvarenja nekih želja. Kad spoznaju da su prevarene u ljubavi, gube kontrolu. Najteže im je doneti odluke, jer to znači nekoga ili nešto isključiti, pa zato dugo razmišljaju… Ove karakteristike proizlaze iz sklonosti za udobnim životom i isprepletene su s dozom lenjosti.

 

 

 

ŠKORPIJA – SCORPIO

Ponosni su do neverojatnih granica, sposobni za dugotrajno ćutanje, a već idući trenutak pokazuju neprimerenu agresivnost. Očekivati njihovu predaju je iluzorno, arogantni su, oholi, perfidni i znaju u potpunosti uništiti protivnika. Nisu među najširokogrudnijim astrološkim znakovima, jer daju da bi primili, iako nisu škrti. Što se tiče požude, spadaju u najneobuzdaniji znak, najljubomorniji i najposesivniji. Poznaju sve tajne erosa i prepuštaju se intimi sa strašću bez granica.

 

 

 

Zavist ih opseda kada neko drugi ima moć i kad je nezasluženo bogat. Prema hrani imaju potpuno nerazumljiv odnos. Ekstremi su pa ih prati faza proždrljivosti ili pak potpune apstinencije od hrane. Kad jedu napolju, draže su im male kafane. Razdražljivi su i u stanju su prirediti scenu onima koji im se suprotstave. Kada su besni, postaju agresivni i skloni fizičkom obračunu. Spavaju malo i imaju unutrašnju snagu za nadvladavanje teških problema. Radoholičari su i ne gube vreme. Malo lenjosti ponekad priušte ujutro, no tokom dana to nadoknade.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6