Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

STRELAC – SAGITARIUS

Njihovo je glavno obeležje samouverenost, a neki to doživljavaju kao oholost. Više vole zapovedati nego slušati. Škrtost? Ne znaju šta je to zato što žele uživati u svim životnim zadovoljstvima, tim pre što njima vlada Jupiter koji im daje odlike širokogrudnih altruista. Nisu štedljivi, ali ako ostanu bez novca postaju nesrećni. Više od samog bluda vole osvajanja. Obožavaju fascinirati žrtvu, vatreni su, nagli, ne poznaju profinjenost u erotici, i na kraju – požudni.

 

 

Previše su širokogrudni i sigurni u sebe da bi bili zavidni. Bez obzira što vole pobeđivati u sportu i životu, osete malu zavist kad netko uzastopno pobeđuje. Pohlepni su i skloni velikim količinama jela, a poluprazan frižider baca ih u očaj. Vole novosti u gastronomiji, od tradicionalne do egzotične kuhinje. Ne poznaju zlovolju i njihov je bes kratkog veka. Nepopravljivi su idealisti i pate kad se neko od njihovih prijatelja okoristi njihovom iskrenošću.

 

 

JARAC – CAPRICORNU

Uobraženi su, ambiciozni, vole zapovedati i iz ponosa i oholosti ne prihvaćaju kompromise. Ipak, znaju sakriti svoj tiranski karakter znalačkim vladanjem samim sobom. Vrlo su pažljivi kod trošenja i škrti da bi dali nešto drugima, jer ih vide kao moguće suparnike. Budući da su hladni i suzdržani, mogu biti samo uvrnuti ljubavnici. Ulaze ravno u središte bludnosti. Ponekad ipak više vole pun stol nego pun krevet premda nisu proždrljivi. Imaju umeren ukus i preferiraju tradicionalnu kuhinju.

 

 

Mars, bog rata, u je znaku Jarca našao svoj maksimum. Iako se mogu kontrolisati, nekad znaju biti eksplozivni i pokazati nezaustavljiv bes. Neslućene su snage njihove okrutnosti. Zbog goleme ambicije i zauzetošću na profesionalnom planu nesposobni su za lenčarenje, no ponekad se ipak čini da su lenji. Recimo, kad treba pokazati emocije, ali što se ljubavnog odnosa tiče on može trajati satima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6