Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

VODOLIJA – AQUARIUS

Svaka Vodolija ima neko životno područje u kojem misli da je poseban i najbolji. To može biti neka banalnost, ali njima je značajna. Potpuno se preobraze kad brane svoje ideje. Zapravo su intelektualni snobovi, ne taktiziraju i često su oholi. Mudri su i oprezni u trošenju, ali velikodušni prema prijateljima kojima uvek izlaze u susret. Vole trošiti novac i nisu škrti. Skloni su gresima u raznim erotskim varijantama, mučeći voljene svojom maštom koja je drugima nezamisliva.

 

 

 

Požuda se manifestira u sado-mazo stilu uz sveće koje potiču atmosferu bluda. Teško ih je zamisliti zavidnima jer su uistinu sretni kad neko uspeva u onom što želi. Pohlepa i proždrljivost za njih je apstraktan pojam. Zadivljeni su egzotičnom kuhinjom koju žele iskusiti u zemlji porekla. Nisu imuni na lenjost. Ipak najčešće uspevaju pobediti tromost te su tada spremni na velike aktivnosti.

 

RIBE – PISCES

Ribe su preosetljive i uronjene u svoj svet snova, streme duhovnim kvalitetama, a ohole po tome što se drže iznad materijalnih stvari. Njihova ih osetljivost navodi da navuku masku arogancije. Nisu škrte, a prema sebi su i više nego rasipne. Njihova se bludnost očituje u velikom stilu jer tu je Venera izuzetno naglašena. Strastvene su, maštovite i uz malo mazohizma, u trenucima ekstaze partnera dovode do vrhunca. Požuda im je u krvi.

 

 

 

 

Što se tiče zavisti, zavide onima koji ne gube vreme da postignu u životu ono što žele. Jelo im je istinska strast. Za stolom nadoknade sve patnje svog života i gutaju sve što im dođe pod ruku. Vole jela s afrodizijačkim delovanjem. Nisu osvajači i ne poznaju agresivnost ni hrabrost u napadačkom smislu. No brane se gotovo histeričnim besom. Lenje su i pasivne kao ni jedno živo biće na zemlji. Obaveze nastoje prebaciti na druge i beskrajno uživaju u dokolici.

 

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6