Horoskopske PRELJUBE! Koji znak će OPROSTITI, koji će ti VRATITI ISTOM MEROM, a ko će te NATERATI da ZAŽALIŠ što si mu SLOMIO SRCE

Horoskopske PRELJUBE! Koji znak će OPROSTITI, koji će ti VRATITI ISTOM MEROM, a ko će te NATERATI da ZAŽALIŠ što si mu SLOMIO SRCE

26. rujna 2017. 0 By Admin

 

Rak
Ovaj znak vrlo retko iskazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja, i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti.

 

 

Međutim, ako pronađu razlog za ljubomoru, to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju, i ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

 

 

Lav
Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

 

Devica
Rođeni u znaku Device često vole da izazovu ljubomoru, ali ne kod sebe, nego kod svog partnera. Device vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu, kako nad partnerom, tako i nad svojim osećanjima. Upravo zbog toga osoba koju Devica voli postaje ljubomorna, a to često dovodi do drame i svađa u vezi.

 

Vaga
Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

 

Škorpija
Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3