Izaberi dragi kamen koji te privlači i otkrij svoje NAJJAČE KARAKTERNE OSOBINE!

Izaberi dragi kamen koji te privlači i otkrij svoje NAJJAČE KARAKTERNE OSOBINE!

26. rujna 2017. 0 By Admin

3. Dijamant

Ukoliko ste se zaustavili na dijamantu, snažni ste, odlučni i odvažni. Pružate podršku ljudima koji su oko vas. Dijamant sam po sebi predstavlja nesalomljivost i neukrotivost. Vi ste neustrašivi i odvažni. Stena.

 

 

 

Stabilno stojite na nogama, znate prioritete. Ne trpite muljatore. Primer ste drugima, posebno u načinu kako se nosite kada su teška vremena. Kao dijamant. Nesalomljivo. Vizionar ste, imate genijalne ideje. Iskoristite to. Radite na tome da ovaj svet bude bolje mesto.

 

 

 

4. Plavi topaz

Ljudi privučeni plavim topazom su mirni i sabrani, često su zamišljeni i uživaju u mirnim trenucima u životu. Imate snažnu, umirujuću energiju i vaše komunikacijske veštine su besprekorne. Te sposobnosti vam dobro dolaze u životu. Volite samoću, meditaciju, boravak u prirodi, posebno blizu vode.

 

 

Puno razmišljate, često o stvarima o kojima drugi ni ne pomišljaju. Imate razvijenu empatiju i intuiciju.Sposobni ste da budete dobar učitelj, iscelitelj, duhovni vodič. Veliki ste esteta. Pedantni. Čak genijalni.

 

 

 

 

5. Peridot

Jedan je od malog broja dragulja koji se pojavljuju samo u jednoj boji, maslinastozelenoj. Intenzitet zelene ovisi o količini železa koji je u kristalnoj strukturi, pa boja može varirati od žute preko maslinaste do smećkasto zelene. Najviše se ceni tamnomaslinastozeleni peridoti. Pronalazi se zakopan pod zemljom ili u meteorima koji su pali na zemlju.

 

 

Ukoliko ste izabrali peridot, znatiželjni ste po prirodi i imate tendenciju da širite radost. Peridot predstavlja nešto tajanstveno i retko. I vi ste takva osoba. Jedinstvena, pomalo ekstravagantna, drugačija. Ne bojite se novih izazova, vrlo ste tolerantni, skloni neobičnom. Obožavate neobične ljude, surovu prirodu, misterije, svemir, nevidljivo. Vi ste sjaj u ovom ponekad mračnom i sumornom svetu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4