LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

26. rujna 2017. 0 By Admin

 

Jako je dostojanstvena i dominantna, je sujetna ali i plemenita, u stanju je da bude verna dok god od partnera dobija ljubav i priznanje. Ljubav je prirodna stvar za gospođu Lav – ona je boginja koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

 

Ona obožava flert. Uvek u centru pažnje, ona je žena za zabave, sa hiljadu obožavatelja. Voli rojalni nastup, da bude atrakcija, centar pažnje i obožavana, u svrhu toga nadarena je smislom za humor, velikodušnošću i seksualnom privlačnošću. Daće sve od sebe da bude predvodnik svoje družine, a muškarac kojeg izabere mora biti s njom ravnopravan.

 

 

Ovu ženu nije lako pripitomiti, osim ako je partner ne prihvati onakvu kakva jeste. I kada je u čvstoj vezi, ona voli da uživa u komplimentima drugih muškaraca, mada ume da pobesni ako njen partner udeli kompliment drugoj ženi. Inače, ona ne podnosi kritiku, odobrava samo laskanje i odobravanje. Njena fasada pokriva činjenicu da je ova dama u stvari samo devojka željna i vredna ljubavi.

 

 

Žena Lav poseduje stil, ne dozvoljava da bude smatrana slabijim polom i očekuje od drugih da shvate da će ona biti srećna uvek i samo sa najboljim od svega što joj se ponudi (zato žene rođene u ovom horoskopskom znaku neretko zauvek ostaju neudate). Ona je “champagne lady” kojoj je konstantno potrebna pažnja, koju ona obično i uspe da dobije i okupi oko sebe puno obožavalaca. Njen partner se mora pomiriti s tim da je ona zvezda popularnosti, razumeti njenu milost i aplaudirati njenoj vitalnosti. Ako to ne ume, neće zadugo ostati blizu njenog trona…

 

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, vec supermen, jer kako biste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe?

 

 

 

Obožavacete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka? Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem. Nećete sresti ženu koje će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Deca ce joj biti uvek u svemu najbolja… uostalom kao i majka.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4