LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

26. rujna 2017. 0 By Admin
Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem, pise srbijadanas.

Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

 

Sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

 

Prepoznaćete je čak i ako je ne poznajete po tome što je okićena zlatom, pravim ili lažnim, kao Tutankamon. Ili je sva u šljokicama i svelenom ogrtaču još od ranog jutra. Obično ima bujnu kosu, pravu lavlju grivu, a ako je po prirodni tamna, često se farba u svetlije nijanse. Ukoliko joj materijalne mogućnosti ne dozvoljavaju skupe haljine i nakit, Lavica je u stanju da duboko pati zbog toga.

 

 

Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena po prirodi, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dva muškarca u situaciju da se oko nje svadjaju. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti.

 

 

Žena Lav zahteva divljenje i respekt. Potreban joj je osećaj da je željena i rado viđena. Nažalost, teži zaljubljivanju u pogrešne muškarce, koji nemaju sredstava da je zadovolje. Ekstremno je zahtevna što se tiče vođenja ljubavi. Ona ne samo da želi da bude voljena, ona želi biti obožavana i polaskana svim lepim stvarima u životu. Sklona je lenjosti ako se previše veže za partnera.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4