Izaberi dragi kamen koji te privlači i otkrij svoje NAJJAČE KARAKTERNE OSOBINE!

Izaberi dragi kamen koji te privlači i otkrij svoje NAJJAČE KARAKTERNE OSOBINE!

26. rujna 2017. 0 By Admin

Verovanje u uticaj dragog kamenja na ljudsku sudbinu korene vuče iz najdavnijih vremena.

 

 

Čovek je oduvek izrađivao amajlije i talismane kojima je pokušavao da privuče pozitivne uticaje i otera negativne. Svaki dragi kamen koji vas jako privlači ima određene osobine koje su u skladu s vašim karakterom. Pravilno izabrano drago kamenje može, ne samo doneti sreću onom koji ga nosi, već i da zaštiti od negativnih uticaja.

 

 

 

Ali zašto vas privlači baš određeni kamen? Šta imate zajedničko?Izaberite sada jedan dragi kamen sa gornje slike. Koji vas najviše doziva?

 

 

 

1. Biser

Ukoliko ste odabrali biser, dostojanstveni ste i ponosni. Vi ste mudri, velikodušni i harmonični. Smireni ste, ljubazni i promišljate pre nego nešto kažete. Biser takođe ukazuje na to da ste blizu trenutku vaše transformacijePomaganje drugima je glavni motiv za vas.Niste toliko motivisani novcem. Imate jaka uverenja.

 

 

Promišljeni ste i strpljivi. Volite da služite drugima i ne volite da se raspravljate. Volite da govorite o svojoj porodici. Ne trpite licemerje. Ne volite buku, gužvu. Volite dugoročne odnose. Prijatelj ste za ceo život. Dobar ste slušalac i volite razgovor jedan na jedan. Pouzdani, verni svojoj reči. Od vas možemo naučiti važnost pomaganja drugima i ispunjavanja obećanja. Međutim, mogu vas iskoristiti. Budite malo selektivniji. Ponekad je u redu reći ne.

 

 

 

 

2. Rubin

Ukoliko vas je privukao rubin, strastveni ste, moćni i puni života. Nemirni ste i znate ponekad da razbesnite ljude. Vi ste puni energije i ako se borite protiv nečega, druga strana bi mogla zažaliti. Volite uvek da pobedite. Motivisani ste izazovima, ali ako ne možete pobediti, nećete igrati. Želite da imate najbolje od svega.

 

 

 

Volite biti jedinstveni i isticati se. Volite izazove, rizike i vrlo ste preduzimljivi. Često vam nedostaje sna i preskačete doručak, jer ste neverovatno produktivni i više učinite u jednom danu nego bilo ko drugi. Ponosni ste na svoja dostignuća. Direktni ste do krajnje tačke, čak i ako to dira nečija osećanja. Smanjite fokus djelovanja i dobićete puno bolje rezultate. Radite na svojim komunikacijskim veštinama i naučite da budete osetljivi na tuđa osećanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

Stranice: 1 2 3 4