Muškarci Bikovi vole žene koje lepo mirišu, a Rakovi dominantne dame!

Muškarci Bikovi vole žene koje lepo mirišu, a Rakovi dominantne dame!

1. listopada 2017. 0 By Admin

Strelac

Strelčevi vole devojke širokih shvatanja i ukoliko želite da ga osvojite morate biti filantrop. Morate voleti planinarenje, pustolov, šalu…morate voleti život. Ustvari ovaj muškarac traži u ženi prijatelja i jedan je od onih koji cene ravnopravnost polova. Ukoliko ne možete da ga nasmejete i ukoliko ne shvatata njegove šale, teško će vas i najduže noge na svetu zadržati u njegovom životu duže od par noći.

 

 

Ovaj muškarac slično Škorpijama jako voli vaspitane devojke i koliko god to ne potencira i tek kako ovu osobinu primećuje kod žena. Što se tiče fizičkog izgleda šarmantna devojka sa lepim stomakom u nekoj opuštenoj odeći će uvek biti njegov izbor.

 

 

 

 

 

Jarac

Ukoliko palnirate da opčinite jednog Jarca nemojte biti površne, nezainteresovane za njegov posao i obučene kao da ste krenuli do prodavnice. Nije da on toliko polaže na oblačenje (fizički izgled svoje devojke), kao što to radi Vaga- njemu čak stil nije bitan i ne razume se on preterano u trendove, ali želi da vidi da ste se potrudile oko izbora outfita- za sastanak sa njim.

 

 

 

Može to biti neki poslovni stil da ne rizikujete mnogo. Šminku svedite na minimum i budite uredne. On će primetiti vaš manicuir sigurno, pa vam savetujem neke mlečne lakove. Kratke drečave suknjice, majice na bretele i slične stvari ostavite za viđanja sa nekim drugim muškarcima, sa Jarcem ćete morati malo drugačije. Ustvari ono što ne podnosi je primitivazam, kako u odevanju, tako i u stavu.

 

 

Verovatno je da će se on u klubu okrenuti za igračicom, ali budite sigurni da je nikada neće prestaviti svojim roditeljima. Morate imati svoj posao ili pak biti u potrazi za istim. Lenčarenje ne podnosi, jer mu sam nikada nije sklon.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6