Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku zasmeje do suza i oraspoloži na duže vreme. Sa takvom osobom vam svakako neće biti dosadno jer su one uvek obaveštene o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvek su zabavne. Vole da uče, putuju, ali pre svega da se viđaju sa prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su veoma prijatni i raspoloživi. Vrlo su simpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što treba da vas plaši jer oni zavode onako, iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

 

 

 

Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo diskutovati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivostima. Površni su, cinični i teški. Ako dakle uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekat ne podržava već vas unapred osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku. Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen i u drugim stvarima, te da je onako malo hladan u krevetu, najbolje bi bilo da ga sasvim ostavite jer se radi o nepopra

vljivom narcisoidnom tipu.

 

 

RAK

Rakovi znaju da budu vrlo ljupke, srdačne i širokogrude osobe, izvrsni kao bračni partneri i nežni roditelji. Dopada im se sve što je vezano za njihov dom. Za njih nema većeg zadovoljstva od onog koje osete kada se posle napornog radnog dana ili putovanja vrate svojoj kući, svojoj porodici. Obožavaju obeležavanje godišnjica braka, kao uostalom i sve drugo što čini tradiciju jedne zajednice. Vrlo je lako moguće da ćete sa ovakvim Rakovima biti presrećni i prezadovoljni. Obasipaće vas poklonima i nežnostima. U krevetu su vrlo pažljivi i nežni ljubavnici, uvek spremni da prvo daju a tek onda da uzmu. Zato, nađite sebi ovakvog Raka, jer će takav imati jaku želju da sa vama zasnuje porodicu i provede svoj život sa vama.

 

 

 

 

Ne dozvolite da vas u ovome prevare neki loši primerci Rakova. Prepoznaćete ih po tome što su pre samoživi nego li ljubitelji kuće i porodice. Takođe, pre bi se moglo reći da su rasipnici nego darežljivi. Kupiće vam poklon, ako hoće, ali za njega će utrošiti i čitavu platu, bez mnogo razmišljanja, što ne bi učinili zajedno sa prijateljima u restoranu ili za bilo koju drugu zabavu. Budite oprezni na bilo koji znak megalomanije, pogotovo ako je propraćen uvredljivim tonom, što će vam odmah dati do znanja da nešto ipak nije u redu. Možda ste već i uvideli da ovo nisu pravi tipovi za vas, pogotovo zbog njihove česte odsutnosti iz kreveta!

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6