Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Lav

Ako je reč o dobrom kralju, logična posledica je da ćete vi biti njegova kraljica ili obratno. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta, zbog otvorenosti i srdačnosti koju sa sobom i u sebi nose. Kada su sigurni u sebe, njihova prirodnost naprosto svakoga opčini. Da li su Lavovi kao partneri pomalo dosadni? Ne, nipošto! Možda umeju da budu s vremena na vreme megalomani, ali zato i te kako znaju da zasuku rukave i da vredno rade, kao što znaju da budu veseli i radosni poput dece. U krevetu su ljubavnici i to na zavidnom nivou, ozbiljni, uvek prisutni, nežni i strastveni.

 

 

 

 

Valja međutim imati na umu da postoji i druga strana medalje! Potrudite se da ne završite u zagrljaju onih drugih Lavova. na žalost, postoje i takvi, a oni su gunđala, večito nezadovoljni, sebični, dominantni i arogantni. Takvi će vas naterati, snagom svoje prepotencije, da radite ono što njima odgovara. ne dozvolite da budete iskorišćeni. Postoje i oni Lavovi koji priznaju samo prava, ali ne i obaveze, oni koji vole samo da se zabavljaju, ali ne i da rade, pa tako uvek sede nekom na grbači. Znak raspoznavanja i upozorenja će svakako biti i seksualna neadekvatnost ovakvog Lava.

 

Djevica

Device je lako voleti, pogotovo one koje su snalažljive i koje umeju da budu senzibilne i nežne. Takve Device će vam pokazati pažnju koju niste do sada apsolutno nigde i ni kod koga sreli. Svakodnevni život sa ovakvom Devicom je vrlo lak i ugodan jer ona je u stanju da bude vrlo praktična i da vas liši rešavanja nekih dosadnih obaveza i poteškoća. Sve u svemu, na njih se čovek ne bi imao zašto požaliti. Veliki su radnici, uvek aktivni i konkretni, ozbiljni i poverljivi, spremni na konkretne predloge i akcije, ako su uvideli da imaju posla sa pravim partnerom. Ne razmišljajte mnogo ako ste upoznali ovakvu Devicu, odmah je odvedite svojim roditeljima! Važno je međutim, ovde zapamtiti da je i Devicama potrebna velika pažnja i naklonost kojom vas one inače zasipaju.

 

 

 

Ako upoznate Devicu koja na vašem prvom sastanku sa pločnika podigne novčić, ako joj u kući sve odiše skromnošću i štedljivošću, biće da niste na pravom tragu. Naleteli ste na škrticu, koja će isto kao i sa novcem, biti škrta u osećanjima, iskazivanju poštovanja i ljubavi, entuzijazma i radosti, što će se godinama sve više pogoršavati. Uz objašnjenje da se radi samo o skromnosti, učiniće vas njegovim robom te tako nećete imati prilike da vas pomazi za Novu godinu! Jel još niste pobegli od ovakve Device?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6