Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Vaga

Sa Vagom se slobodno možete opustiti i upustiti u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, prefinjenošću i elegancijom. I pored toga što bi vi eventualno nastojali da isprovocirate partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost, pa tako sa njim nikada nećete imati prilike da doživite razne neprijatne scene. Pomoći će vam da osnujete topli dom u kojem ćete imati česte goste i nikada vam neće dozvoliti da se dosađujete jer će vas stalno voditi na vrlo lepe i zanimljive susrete sa vrlo interesantnim ljudima i mestima. Da li to znači da nikada nećete moći da budete sami? Naprotiv. Vage su odlični ljubavnici i sa njima vam apsolutno ništa neće nedostajati. Iznad svega su verne, vole brak, jer im se čini da su sami kada nisu u njemu. Bez braka su kao bez harmonije, a Vage bi za harmoniju dale baš sve.

 

 

 

 

Ipak, između ovih divnih primeraka Vaga, kruže i oni koji nisu baš toliko zabavni. Ima ih zaluđenih za obaveze, bez ikakve elegancije, koji od jedne obične kupovine naprave pravi pravcati cirkus. Štaviše, kod njih ona blaga i strastvena neodlučnost, tipična za Vage, tako je duboka i predstavlja u stvari vrlo neprijatnu nesigurnost koja unosi nervozu. Jedna skrivena osobina za prepoznavanje je: u krevetu imaju jako puno poteškoća.

 

 

 

Škorpija

Izvrsna je ideja voleti jednog Škorpiona koji, kada uspe da uravnoteži sve komponente svoga znaka, postaje izvanredna osoba, poverljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti, jeste njihova vitalnost koja se očituje na svim poljima: od odnosa prema porodici do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu. Sa njima je lepo bilo šta raditi jer u sve unose svoju ličnost i osećaj obaveznosti. Njihova inteligencija je živa, duboka, skoro medijumska, pa su tako sposobni da vas čitaju. Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da tačno znaju koliko im valja trošiti, a koliko uštedeti.

 

 

 

Pored svega ostalog, veoma su hrabri i ne dopuštaju da se bilo šta poremeti i uništi na njihove oči. I sada, slede oni koji su malo drugačiji od ovih prethodnih. Ako jedna Škorpija ne uspe da ustanovi ravnotežu o kojoj smo govorili, onda zna da postane destruktivna, kako prema sebi tako i prema drugima i to u tolikoj meri da mogu biti i pravi sadisti, bilo u praktičnom ili emotivnom smislu. Postoje i drugi rizici sa njima, koji se ogledaju pre svega u jednom užasnom pesimizmu koji je u stanju da sve živo izokrene naopako, u nedruštvenosti koja će vrlo lako i brzo staviti na probu vaše strpljenje. Budite oprezni i sa njihovom fanatičnom doslednošću koja je u stanju daleko da ode: recimo do odluke da se više ne kupaju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6